Κάηκαν ζωντανοί μέσα σε λεωφορείο 44 άνθρωποι ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Κάηκαν ζωντανοί μέσα σε λεωφορείο 44 άνθρωποι

india


Ολοσχερώς κάηκε ένα λεωφορείο στην Ινδία, παρασύροντας στο θάνατο 44 ανθρώπους, ανάμεσά τους δεκάδες παιδιά.


Το πολυτελές λεωφορείο, που ανήκε σε ιδιωτική εταιρία και εκτελούσε το δρομολόγιο από την πόλη Χαϊντεραμπάντ στην πόλη Μπανγκαλόρ, προσέκρουσε σε χαντάκι αποχέτευσης εθνικής οδού στην περιοχή Μαχαμπουμπναγκάρ του κρατιδίου Αντρα Πραντές και στη συνέχεια τυλίχτηκε στις φλόγες.


Πέντε από τους 49 επιβαίνοντες, μεταξύ τους ο σοφέρ και ο υπεύθυνος καθαρισμού του λεωφορείου, έσπασαν τα τζάμια και κατάφεραν να βγουν από το όχημα πριν αυτό τυλιχτεί στις φλόγες. Οι περισσότεροι επιβάτες την ώρα της πρόκρουσης είχαν αποκοιμηθεί.


Αυτόπτες μάρτυρες από το γειτονικό χωριό είπαν ότι το λεωφορείο κάηκε ολοσχερώς μέσα σε ελάχιστα λεπτά και τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο για αναγνώριση.


Το 2011, 131.834 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία στην Ινδία, δηλαδή 15 άνθρωποι κάθε ώρα, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία.


Η κακή ποιότητα του οδικού δικτύου, η ταχύτητα και η επικίνδυνη οδήγηση εξηγούν σε μεγάλο βαθμό το υψηλό ποσοστό των τροχαίων, ενώ τα τροχαία με λεωφορεία στα οποία ο αριθμός των θυμάτων ξεπερνά τα 10, είναι συχνό φαινόμενο. Τον Μάιο 33 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο με λεωφορείο που ήταν ασφυκτικά γεμάτο κόσμο, το οποίο παρεξέκλινε της πορείας του και έπεσε σε ποτάμι στη βόρεια Ινδία.Κάηκαν ζωντανοί μέσα σε λεωφορείο 44 άνθρωποι

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...