Ο νούμερο ένα δολοφόνος του Μεξικανικού καρτέλ ναρκωτικών είναι 20 ετών! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο νούμερο ένα δολοφόνος του Μεξικανικού καρτέλ ναρκωτικών είναι 20 ετών!

dolofonos


Ένοχος για 45 δολοφονίες και ύποπτος για άλλες 79, ο 20χρονος Juan Pablo Vazquez, είναι η νούμερο ένα φονική μηχανή των καρτέλ ναρκωτικών που σαρώνουν το Μεξικό. Ο 20χρονος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω την ώρα που πωλούσε ναρκωτικά.


Ο νεαρός σίριαλ κίλερ, ο οποίος είναι μέλος μιας μεγάλης τοπικής εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ναρκωτικών, έχει ήδη κατηγορηθεί για την εκτέλεση 45 ανθρώπων, ενώ οι κατήγοροι του προσάπτουν άλλους 79 από το 2012.


Τα θύματά του ήταν συνήθως αντίπαλοι διακινητές, αστυνομικοί, στριπτιζέζ και αρκετά αθώα θύματα. Μάλιστα κατά την ανάκριση ο ίδιος παραδέχτηκε τις 45 δολοφονίες, όπως και τη συμμετοχή του σε άλλες 34 το 2011.


Σύμφωνα με αστυνομική πηγή ο Vazquez μπορεί να μην είναι ο πιο νέος εκτελεστής των καρτέλ, όμως σίγουρα είναι ο πιο φονικός και αδίστακτος.


«Η ζωή δεν σημαίνει τίποτα για αυτόν. Θα σκότωνε όποιον του ερχόταν. Ήδη έχει διαπράξει 45 δολοφονίες, αλλά πιστεύουμε πως ο αριθμός θα αυξηθεί», ανέφερε αστυνομικός σε τοπικά ΜΜΕ.


Ο Vazquez συνελήφθη στις 8 Οκτωβρίου μαζί με μια συνεργό του. Πάνω τους είχαν 35 σακούλες με κάνναβη και 22 με κοκαΐνη.


Μέλη των καρτέλ τον κατηγορούν για αρκετές δολοφονίες, ενώ η αστυνομία θεωρεί πως παράτησε το λύκειο για να ασχοληθεί με την διακίνηση ναρκωτικών.



Ο νούμερο ένα δολοφόνος του Μεξικανικού καρτέλ ναρκωτικών είναι 20 ετών!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...