Σε νέα στέγη το 16ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Σε νέα στέγη το 16ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Παρουσία του Δημάρχου Βόλου κ.Πάνου Σκοτινιώτη, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, τα εγκαίνια του 16ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας στο δημοτικό κτίριο όπου μεταστεγάστηκε, στη συμβολή των οδών Μαγνησίας και Προύσσης, δίπλα από τα γραφεία της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ.


Όπως είναι γνωστό, το 16ο Νηπιαγωγείο στεγαζόταν σε ακατάλληλο μισθωμένο οίκημα (πρώην κατάστημα) στη συμβολή των οδών Ικονίου-Δορυλαίου, χωρίς να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Η μεταφορά του Νηπιαγωγείου αποτελούσε πάγιο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και των εκπαιδευτικών του σχολείου. Ο Δήμος Βόλου αναζήτησε λύσεις προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και τελικώς κατέληξε στην απόφαση για μεταστέγαση του Νηπιαγωγείου στο κτίριο της οδού Μαγνησίας, καθώς πληροί τις προδιαγραφές από κάθε άποψη, παρότι το προόριζε για τη στέγαση δημοτικών υπηρεσιών.


Η μεταστέγαση του συγκεκριμένου σχολείου εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος σχολικής στέγης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που υλοποιεί ο Δήμος Βόλου την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο, στο πλαίσιο ενός συντονισμένου σχεδίου ορθολογικής αξιοποίησης των δημοτικών κτιρίων, με στόχο την εξοικονόμηση χώρων για τις ευρύτερες κοινωνικές ανάγκες, καλύπτοντας πρωτίστως τις ανάγκες για πιο ανθρώπινες συνθήκες στην εκπαίδευση των παιδιών.


Συνολικά, σε Βόλο και Νέα Ιωνία μεταστεγάζονται φέτος 10 Νηπιαγωγεία, εκ των οποίων τα 6 από μισθωμένα σε δημοτικά κτίρια, τα 2 από δημόσια (συστεγαζόμενα) σε δημοτικά κτίρια (μόνα τους) και τα άλλα 2 σε νεόδμητα κτίρια. Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον σχεδιασμό αυτό, εξοικονομούνται σε άμεσο χρόνο μισθώματα συνολικού ετήσιου ύψους 18.698,64€. Το βασικότερο, όμως, είναι ότι διασφαλίζονται οι απαιτούμενες συνθήκες εκπαίδευσης των νηπίων σε χώρους κατάλληλους για τη σωστή διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.


 Το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν τα εγκαίνια και του 12ου Νηπιαγωγείου Νέας Ιωνίας, απέναντι από το πρώην Δημαρχιακό κατάστημα, το οποίο λειτουργούσε έως πρόσφατα σε αίθουσες του παρακείμενου Δημοτικού σχολείου και μεταφέρθηκε πλέον σε δικό του, αυτόνομο χώρο, με δυο αίθουσες διδασκαλίας, που κατασκευάστηκε στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος.


 



Σε νέα στέγη το 16ο Νηπιαγωγείο Νέας Ιωνίας

2 σχόλια :

παιδια συγνωμη αλλα το θεμα δεν το εγραψε το planetgreece για δειτε καλυτερα

ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ? ΠΡΟΩΡΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ?

ΒΙΑΓΚΡΑ - ΦΥΣΙΚΗ
ΒΙΑΓΚΡΑ PLUS - THE KING OF SEX

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ
ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ

Για άνδρες άνω
των 18

www.herbal-smile.com

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...