Φρικτό έγκλημα με θύμα 10χρονο – Του έκοψε το χέρι ο σύντροφος της μητέρα του και.. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕ ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Φρικτό έγκλημα με θύμα 10χρονο – Του έκοψε το χέρι ο σύντροφος της μητέρα του και.. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕ

xeri


Ενα δεκάχρονο αγόρι υπήρξε το θύμα της απίστευτης βιαιότητας του συντρόφου της μητέρας του. Το παιδί «πλήρωσε» με το χειρότερο τρόπο τον καβγά του ζευγαριού, καθώς ο άνδρας το ακρωτηρίασε.


Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα, όπου ένας άνδρας έκοψε το χέρι του παιδιού της συντρόφου του και το έριξε σε κατσαρόλα όπου έβραζε νερό, προκειμένου να μην μπορέσουν οι γιατροί να το επαναφέρουν στη θέση του.

Το ζευγάρι καβγάδισε στο τηλέφωνο για ένα οικονομικό ζήτημα. Τότε ο Τσενγκ Σαν έπαθε αμόκ και άρχισε να χτυπάει το 10χρονο αγόρι που βρισκόταν στο σπίτι μαζί του. Αμέσως μετά άρπαξε ένα χασαπομάχαιρο και του έκοψε το χέρι, το οποίο έριξε στην κατσαρόλα.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς ο άνδρας ειδοποίησε την αστυνομία και ανέφερε την αποτρόπαια πράξη του. Ομως οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι του παιδιού, καθώς είχε παραμορφωθεί σε υπερβολικό βαθμό από το βραστό νερό.Φρικτό έγκλημα με θύμα 10χρονο – Του έκοψε το χέρι ο σύντροφος της μητέρα του και.. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...