Στα άδυτα του ψυχιατρικού ιδρύματος όπου στεγάζονται οι πιο διαταραγμένοι παιδόφιλοι των ΗΠΑ - VIDEO ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Στα άδυτα του ψυχιατρικού ιδρύματος όπου στεγάζονται οι πιο διαταραγμένοι παιδόφιλοι των ΗΠΑ - VIDEO


O Louis Theroux θεωρείται ένας από τους πλέον ενδιαφέροντες παγκοσμίως κινηματογραφιστές ντοκιμαντέρ με ιδιαίτερο ύφος και σκηνοθετική ματιά, εξαιρετικά ικανός στο να αποστασιοποιείται από το υπό πραγμάτευση θέμα του και να αφήνει ανοικτό τον ορίζοντα για πολλαπλές ερμηνείες.
Στο ντοκιμαντέρ που ακολουθεί, ο δημιουργός κατάφερε να διεισδύσει στo περίφημη Coalinga Mental Hospital της Καλιφόρνια, όπου στεγάζονται 500 από τους πιο διαταραγμένους παιδόφιλους των ΗΠΑ, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί για αντίστοιχα εγκλήματα.
Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν ήδη εκτίσει πολυετείς ποινές φυλάκισης, αλλά έχουν κριθεί ακατάλληλοι για αποφυλάκιση και επανένταξη στην κοινωνία. Αντ' αυτού, βρίσκονται έγκλειστοι στο εν λόγω ίδρυμα επ' αόριστον.
Το υλικό του ντοκιμαντέρ είναι εξαιρετικά «σκληρό» από τη φύση του, αλλά εξίσου διαφωτιστικό για μία από τις πιο παθογόνους πτυχές των κοινωνιών μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...