Δώδεκα επώνυμοι δείχνουν τα tattoo τους ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Δώδεκα επώνυμοι δείχνουν τα tattoo τους


12 επώνυμοι δείχνουν στο People τα ανεξίτηλα σημάδια που έχουν ζωγραφίσει στο σώμα τους και μας εξηγούν τι ακριβώς συμβολίζουν

Μιχάλης Σηφάκης

«Το πρώτο μου τατουάζ το έκανα στα 17, ήταν στην πλάτη μου σε κινέζικη γραφή που γράφει “μεγάλος αδελφός” και “μικρός αδελφός”. Εγώ είμαι ο μεσαίος. Μετά έκανα ένα κομποσκοίνι στο δεξί μου χέρι, που ήταν ιδέα του Γιώργου Σαμαρά. Στους αγώνες δεν μας αφήνουν να φοράμε κομποσκοίνια και το ζωγράφισα στο χέρι μου. Τα υπόλοιπα τατουάζ έχουν να κάνουν με σημαντικές στιγμές της ζωής μου, είτε δύσκολες είτε όχι. 
Έχω και κάποια που τα έκανα μόνο και μόνο για να τα κάνω» λέει ο Μιχάλης Σηφάκης στο People.

Έλενα Παπαρίζου

«Βaby tiger» τη φώναζαν οι φίλοι της και αυτό το nickname στάθηκε 
η αφορμή για το τελευταίο τατουάζ στο δεξί της πόδι, που έλεγε «Η τίγρης δαγκώνει» στα γαλλικά. «Όλα τα τατουάζ μου κάτι σημαίνουν» εξηγεί. 
Η τίγρης ήρθε να επισφραγίσει μια ριζική αλλαγή στη ζωή της. 
«Όταν έχασα τον μπαμπά μου, νομίζω πως η τίγρης μέσα μου… μεγάλωσε. 
Δεν είναι πια μωρό» λέει η Έλενα στο People.

Άκης Πετρετζίκης

«Κάθε χρόνο περίπου κάνω και ένα καινούριο tattoo. Από τα πιο αγαπημένα μου είναι αυτό που αποκαλώ “μαγειρικό τατουάζ”, στο αριστερό μου χέρι. Απεικονίζει τα 5 βασικά στοιχεία: Γη, αέρας, φωτιά, θάλασσα και γυναίκα, που για μένα είναι το πέμπτο στοιχείο. Δεν γίνεται να την ξεχνάς στην κουζίνα, αλλιώς θα σε χωρίσει» λέει στο People. «Από τη γη και τη θάλασσα προέρχονται οι πρώτες ύλες για ένα πιάτο, στον αέρα ή τη φωτιά ετοιμάζεται, ενώ η γυναίκα αποτελεί πάντα την έμπνευση για να δημιουργήσεις».

Γιώργος Τσαλίκης

Λάτρης των tattoo είναι ο Γιώργος Τσαλίκης, μόνο που αυτά που έχουν ιδιαίτερο νόημα είναι τα σύμβολα της οικογένειάς του. Ο τραγουδιστής έχει χαράξει στο μπράτσο του τα ονόματα των τριών του γιων, ενώ στον καρπό του έχει γράψει το αρχικό γράμμα από το όνομα της συζύγου του, Δώρας, με την οποία είναι μαζί από φοιτητές.

Djibril Cisse


Το σώμα του θα μπορούσε να θεωρηθεί πίνακας ζωγραφικής, καθώς είναι γεμάτο ανεξίτηλα σημάδια. Ένα από αυτά τα σημάδια του Γάλλου ποδοσφαιριστή Djibril Cisse είναι ένα πράσινο τριφύλλι, που το έκανε στη χώρα μας την περίοδο που αγωνιζόταν με τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Πάνω από το τριφύλλι έχει γράψει «The Double» και από κάτω «2009-2010».
Ο επιθετικός αγωνιζόταν για δύο χρόνια στην ομάδα του Παναθηναϊκού, είχε σημειώσει 55 τέρματα και είχε πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Αξίζει να σημειώσουμε πως ένα από τα αμέτρητα τατουάζ του Cisse –και συγκεκριμένα τα φτερά του αγγέλου, που έχει στην πλάτη του– βρίσκεται στη λίστα με τα είκοσι καλύτερα τατουάζ στην ιστορία του αθλητισμού.

Αγγελική Ηλιάδη

Το αριστερό χέρι της Αγγελικής Ηλιάδη διακοσμεί το όνομα «babis», που απεικονίζεται πάνω σ’ έναν πάπυρο και τυλίγεται σε κομποσκοίνι, το οποίο καταλήγει σε σταυρό. Η τραγουδίστρια έχει μεγάλη αγάπη στα τατουάζ και δεν έγραψε τυχαία το συγκεκριμένο όνομα, καθώς έτσι ονομάζεται ο μοναχογιός της αλλά και ο πατέρας του παιδιού της, Μπάμπης Λαζαρίδης. Από τα πρώτα τατουάζ που είχε κάνει η τραγουδίστρια είναι ένας ήλιος-μισοφέγγαρο που διακοσμεί την αριστερή της ωμοπλάτη.

Ελένη Φουρέιρα

Την περασμένη χρονιά η Ελένη Φουρέιρα έκανε τατουάζ στο χέρι της τη «Fatima», μουσουλμάνα πριγκίπισσα που έζησε σε πόλη της Πορτογαλίας, η οποία πήρε το όνομά της από την πριγκίπισσα, καθώς το 1917 εθεάθησαν εκεί θρησκευτικά οράματα. «Το τελευταίο μου tattoo ήταν η Fatima» επιβεβαιώνει η τραγουδίστρια στο People. Όταν η Ελένη έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι, είχε «χτυπήσει» τρία αστέρια, τα οποία συμβόλιζαν το συγκρότημα Mystique, στο οποίο συμμετείχε και μέσω του οποίου έγινε γνωστή. Αυτά τα αστέρια 
που ζωγράφισε στο αριστερό 
της χέρι τής θυμίζουν πάντα 
το ξεκίνημά της.

Μαίρη Συνατσάκη

Πριν από ένα χρόνο 
η παρουσιάστρια και η δίδυμη αδελφή της έκαναν ένα συμβολικό tattoo στο χέρι τους, ένα κορίτσι. 
Η γυναικεία φιγούρα μαρτυρά το δέσιμο που έχουν μεταξύ τους. Ωστόσο δεν είναι το μοναδικό που έχει στο σώμα της η Μαίρη.

Ελισάβετ Σπανού

Ένα «Κόι», το ιερό γιαπωνέζικο ψάρι, κοσμεί 
την αριστερή πλευρά της κοιλιάς της Ελισάβετ 
Σπανού. Η τραγουδίστρια έκανε το πρώτο της 
ανεξίτηλο σημάδι στα 17, ενώ σχεδόν κάθε 
χρόνο «χτυπά» και ένα νέο.

Αντώνης Ρέμος

Η πίστη του έγινε tattoo. Ο Αντώνης Ρέμος έχει στο μπράτσο του τον Χριστό που κουβαλάει το Σταυρό.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πλάτη της έχει χαράξει τα αρχικά από τα ονόματα της οικογένειάς της: 
«Ν» όπως Νατάσα, «Χ» όπως Χριστιάνα και «Α» όπως Ανδριάνα.

Μύρωνας Στρατής

Το πιο χαρακτηριστικό tattoo του Μύρωνα Στρατή είναι μια κιθάρα στο μπράτσο του, που δηλώνει την αγάπη του για τη μουσική.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...