Στο πιάτο σου... |
Υλικά συνταγής
- 2-3 αυγά
- 1 φέτα ζαμπόν
- 4 φέτες πεπερόνε
- 1 φέτα μπέικον
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο ή ½ κ.σ. βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
- Ρίχνουμε στο τηγάνι το λάδι ή το βούτυρο, σε δυνατή φωτιά.
- Σοτάρουμε το ζαμπόν και το μπέικον.
- Σπάμε τα αβγά μέσα σε μπολ, τα αλατοπιπερώνουμε και τα «χτυπάμε».
- Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι και ανακατεύουμε τα πρώτα 30".
- Ρίχνουμε το πεπερόνε. Ανακατεύουμε στο κέντρο και «σπάμε» την ομελέτα.
- Μόλις η ομελέτα πάρει ένα απαλό χρυσαφί χρώμα από κάτω και από επάνω είναι σχεδόν έτοιμη, την διπλώνουμε στη μέση, αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.
Πηγή:
Συνταγές από το cooklos.gr
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου