Ανατροπή – «O Λάμπης Λιβιεράτος δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας αλλά …» ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ανατροπή – «O Λάμπης Λιβιεράτος δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας αλλά …»


Ιδιαίτερα καυστικός εμφανίστηκε ο αδελφικός φίλος του Λάμπη Λιβιεράτου, Τζόνι Θεοδωρίδης.
Σύμφωνα με το news.gr, ο γνωστός ηθοποιός,…
διαψεύδει ότι ο Λάμπης Λιβιεράτος εισήχθη στο νοσοκομείο επειδή έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, όπως ανέφερε ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso. Όπως λέει χαρακτηριστικά: «ο άνθρωπος μπήκε στο νοσοκομείο για μία σειρά εξετάσεων επειδή είχε κολικό και αυτό είναι όλο».
«Ο Λάμπης είναι μία χαρά. Λαμβάνει τη φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται και είναι ήδη καλύτερα», προσθέτει.
Όπως λέει μάλιστα, σχολιάζοντας τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα, «θα έπρεπε να σεβαστούμε τα παιδιά του. Μπορεί να μην ήξεραν ότι είχε κολικό και μπήκε στο νοσοκομείο. Και αλήθεια να ήταν, τέτοια πράγματα δεν τα γράφεις. Είναι αναίδεια και θράσος προς τον άνθρωπο αυτό. Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι συνάδελφοί σας κάνουν έρευνα και προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις πρέπει να είμαστε πάνω απ” όλα άνθρωποι και όχι σκυλιά».
Υπενθυμίζουμε ότι, ο ηθοποιός φιλοξένησε για σημαντικό χρονικό διάστημα στο σπίτι του το Λάμπη Λιβιεράτο, στηρίζοντας τον σε κάθε δυσκολία που συνάντησε τα τελευταία χρόνια.
Απαντώντας σε όσα λέγονται, ότι ο τραγουδιστής αντιμετωπίζει δυσκολίες μετά το χωρισμό του με την Εύη Αδάμ, απαντάει: «Όπως όλοι οι γάμοι λήγουν ή δεν λήγουν έτσι τελείωσε και ο δικός του. Το πρόβλημά του όμως δεν ήταν ποτέ ο γάμος, αλλά το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε ο αδελφός του», καταλήγει ο Τζόνι Θεοδωρίδης».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...