ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Δείτε το e-mail που ψαρεύει γυναίκες για να γίνουν… π@ρνoστάρ! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Δείτε το e-mail που ψαρεύει γυναίκες για να γίνουν… π@ρνoστάρ!


Στο πορνό το έχουν ρίξει οι Ελληνίδες
Στην Ελλάδα των μνημονίων ,της φτώχειας και της ανεργίας διάφορες εταιρείες μέσω email, έρχονται να εκμεταλλευτούν την απόγνωση των
Ελλήνων δελεάζοντας γυναίκες να γυρίσουν ταινίες πορνό και “να εξασφαλίσουν υψηλή αμοιβή σε μία δύσκολα οικονομικά εποχή”.

Το ανησυχητικό είναι πως πολλές είναι αυτές που δέχονται και άλλες που το σκέφτονται καθώς τα πορνοσάιτ ανθίζουν και οι ερασιτεχνικές ερωτικές ταινίες είναι στα φόρτε τους.

Διαβάστε το mail που κυκλοφορεί:

(……………………………): Πάρε μέρος σε ταινία πορν@ και κέρδισε εύκολα χρήματα

H (……………………………) είναι μια νέα Ελληνική εταιρεία παραγωγής ταινιών ερωτικού περιεχομένου, που ήρθε να για εδραιωθεί αποκλειστικά και μόνο στην εγχώρια αγορά.
Στα πλαίσια της έναρξης της εταιρείας μας στην παραγωγή ταινιών ερωτικού περιεχομένου, αναζητούμε εμφανίσιμες γυναίκες από 18 έως 55 ετών, για να πρωταγωνιστήσουν στις ταινίες μας.
Δίνουμε την ευκαιρία σε φιλόδοξες κοπέλες και κυρίες να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, να συμμετάσχουν σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου και να εξασφαλίσουν υψηλή αμοιβή σε μία δύσκολα οικονομικά εποχή.
Οι αμοιβές για κάθε ταινία ξεκινούν από 3.000 ευρώ και ανέρχονται στα 10.000 ευρώ.
Στείλτε μας τα στοιχεία σας, ένα μίνι βιογραφικό και φωτογραφία σας στο e-mail: (……………………….) κι εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας…
Αδράξτε την ευκαιρία…
Με εκτίμηση
(……………………………….)

Πηγή: parapolitika.gr
picantiko.blogspot.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...