Άρειος Πάγος: "Αυτό είναι το ψευδώνυμο του Μιχαλολιάκου" ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Άρειος Πάγος: "Αυτό είναι το ψευδώνυμο του Μιχαλολιάκου"


Πλήρη παραστρατιωτική δομή λειτουργίας είχε η Χρυσή Αυγή σύμφωνα με το πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, με τον «σκληρό πυρήνα» της οργάνωσης να αποτελείται από τους Μιχαλολιάκο, Παππά, Κασιδιάρη και Λαγό.
Συγκεκριμένα, στο πόρισμα που παρέδωσε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο κ. Βουρλιώτης, τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποκαλούσαν τον Νίκο Μιχαλολιάκο «Φύρερ πριντς», δηλαδή «Πρίγκηπα Φύρερ» έχοντας ξεκάθαρα τον ρόλο του ηγέτη στα πρότυπα του Αδόλφου Χίτλερ.
Παράλληλα, υπαρχηγός του εμφανίζεται ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος μαζί με τα πρωτοπαλίκαρα του Μιχαλολιάκου Ηλία Κασιδιάρη και Γιάννη Λαγό, περιγράφονται ως ο «σκληρός πυρήνας» της οργάνωσης.
Τέλος, οι συνομιλίες που έχουν καταγραφεί από την ΕΥΠ αποκαλύπτουν πολλά περιστατικά για τα οποία συνομιλούν οι βουλευτές της Χ.Α., οι οποίοι μάλιστα αναφέρονται ανοιχτά και σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Δείτε τι ανέβασε στο facebook ο Κασιδιάρης μέσα απο την Ευελπίδων
Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έγραψε ο Ηλίας Κασιδιάρης από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...