Νέα στοιχεία από όσα είπε πρώην στέλεχος της Χ.Α.: «Χτυπούσαν πέναλτι με το κεφάλι πακιστανού» ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Νέα στοιχεία από όσα είπε πρώην στέλεχος της Χ.Α.: «Χτυπούσαν πέναλτι με το κεφάλι πακιστανού»


Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης με το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής δημοσιεύει το "Έθνος του Σαββάτου".
Το πρώην μέλος στο πρώτο μέρος της συνέντευξης περιέγραφε το κλίμα εκφοβισμού και τα "γυμνάσια" μίσους στα οποία υποβάλλονται τα νέα μέλη για να στρατολογηθούν και αναφέρει ότι όταν δρουν με "επιτυχία", τα νεοφώτιστα μέλη επιβραβεύονται και ο "ηρωισμός" τους καταγράφεται σε ειδικό τετράδιο, όπως έλεγε.
"Ερχόντουσαν την επόμενη μέρα και χειροκροτούσαν και έλεγαν μπράβο στον τάδε που έδειρε τον Πακιστανό. Εκεί άρχισε για μένα η αντίστροφη μέτρηση", λέει χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας το πρώην μέλος, περιγράφει περιστατικά φρίκης. "Δεξί χέρι του Πατέλη μας δήλωνε περήφανος για το πώς είχε ξαπλώσει Πακιστανό στο πάτωμα και κλώτσησε το κεφάλι του σαν να βάραγε πέναλτι" λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι "για να μπεις στον Κλειστό Πυρήνα και να γίνεις δεξί χέρι του επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, χρειάζεται να δείρεις Πακιστανούς".
Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της ανάλγητης συμπεριφοράς των μελών της ΤΟ Νίκαιας...
"Ένα μέλος ήταν εγχειρισμένος στο κεφάλι γιατί είχε καρκίνο. Με τη δικαιολογία ότι έκλεψε ένα ευρώ, τον έσπασαν στο ξύλο, πέντε άτομα. Και τελικά τον διέγραψαν", σημειώνει.

Τους ειδοποιούσε αξιωματικός
Όπως αναφέρει τα ρόπαλα και τα κλομπ τα έκρυβαν είτε στο κτίριο της οργάνωσης, είτε στο αυτοκίνητο του επικεφαλής. Κάθε φορά που επέκειτο έλεγχος από την Αστυνομία, ένας αξιωματικός της ΕΛΑΣ ενημέρωνε τους επικεφαλής!
Ο πρώην χρυσαυγίτης, περιγράφει και τα μηχανοκίνητα τάγματα της οργάνωσης που λέγονται "ινόβα", από τη μάρκα μηχανών που χρησιμοποιούν. Το συγκεκριμένο τάγμα παρομοιάζεται με το μηχανοκίνητο σώμα ΔΕΛΤΑ της ΕΛΑΣ. Πρόκειται για μέλη που αναλαμβάνουν να σπεύσουν, όποτε οι επικεφαλής δώσουν την εντολή.
Σύμφωνα με το "Έθνος", το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής, κάνει εντυπωσιακές καταγγελίες και για την ομάδα "Κένταυρος". Πρόκειται για τους ανηλίκους της Τοπικής Οργάνωσης Νίκαιας, τους οποίους τους δέχονται στα γραφεία τους και τους υποβάλουν στην κατάλληλη "εκπαίδευση" και πλύση εγκεφάλου.
Αναφερόμενος στον Γ. Ρουπακιά, δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, απορεί για το πώς έφτασε να κάνει φόνο.
"Το μόνο που με παραξενεύει είναι τι πλύση εγκεφάλου έκαναν στον Ρουπακιά για να του οπλίσουν το χέρι" και προσθέτει ότι η μόνη εξήγηση που μπορεί να δώσει, είναι ότι πήρε εντολή να πάει και να σκοτώσει.

"Φώναζαν τη Νίκαια να καθαρίσει"
Μάλιστα, το πρώην μέλος σημειώνει ότι η τοπική οργάνωση της Νίκαιας, ήταν πολύ σημαντική και έδιναν σε αυτή μεγάλη βαρύτητα τα προβεβλημένα στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Ερωτηθείς αν ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης, ο Παναγιώταρος και ο Γερμενής επισκέπτονταν τακτικά τα γραφεία στη Νίκαια, το πρώην μέλος απαντά:
"Την υποστηρίζουν πολύ τη Νίκαια, γιατί όλοι μια Νίκαια φωνάζουν για να καθαρίσει. Παντού πάμε και στην Αθήνα έχουμε κατέβει. Και στην Ηλιούπολη και στο Θέατρο που είχε ανέβει ένα έργο, η Νίκαια ήταν εκεί. Και αν δεν είναι με τις παραλλαγές, θα είναι με τα μαύρα" λέει χαρακτηριστικά.
Σημείωση Μακελειό: Όλα όσα αναφέρει το παραπάνω άρθρο, είναι σύμφωνα με την εφημερίδα Έθνος και τα όσα ισχυρίζεται ότι αναφέρει το πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...