Με χειροπέδες στα δικαστήρια Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος, Λαγός - Έβριζαν, φώναζαν και απειλούσαν! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Με χειροπέδες στα δικαστήρια Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Παναγιώταρος, Μίχος, Λαγός - Έβριζαν, φώναζαν και απειλούσαν!


Φωνάζοντας, βρίζοντας και εκτοξεύοντας απειλές, ο "Φύρερ" της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του κόμματος Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος βγήκαν, με χειροπέδες στα χέρια, από τη ΓΑΔΑ για να μεταφερθούν στα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Άνδρες της αντιτρομοκρατικής, με κουκούλες στα πρόσωπά τους και όπλα στα χέρια, συνόδευσαν τον αρχηγό και τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου το πιθανότερο είναι πως θα ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν.
«Ζήτω η Χρυσή Αυγή» φώναξε ο γενικός γραμματέας της Χ.Α. Νίκος Μιχαλολιάκος, την ώρα που ένας άνδρας της αντιτρομοκρατικής σχεδόν τον... έσερνε, αφού νωρίτερα ο «Φύρερ» είχε αρνηθεί να τον κρατά ο αστυνομικός!
«Δεν μας λυγίζει τίποτε, ζήτω η Ελλάδα» φώναξε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Ηλίας Παναγιώταρος ανέφερε «το βράδυ έχει μνημόνιο» και ο Ν. Μίχος φώναξε «είμαστε περήφανοι αγωνιστές».
Σε έξαλλη κατάσταση ο Ηλίας Κασιδιάρης φώναζε "δε μας φοβίζει τίποτα". Ο Γιάννης Λαγός φώναξε "η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει" και ο Ηλίας Παναγιώταρος είπε "φάτε λίγο μνημόνιο το βράδυ".
Κάθε συλληφθείς μπήκε σε άλλο αυτοκίνητο, για λόγους ασφαλείας. Η πομπή έφτασε στα δικαστήρια σε χρόνο ρεκόρ, λιγότερο των τριών λεπτών.
Η έξαλλη συμπεριφορά τους επαναλήφθηκε και μόλις έφτασαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Πρώτος από το αυτοκίνητο που τον μετέφερε κατέβηκε ο Νίκος Μίχος, ενώ ακολούθησε ο Νίκος Μιχαλολίακος, στην αγκαλιά του οποίου έτρεξε η κόρη του Ουρανία, τον αγκάλιασε και τον φίλησε.
"Δε λυγίζουμε κουφάλες" φώναξε έξαλλος ο Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους είπε "καλό το σόου, το βράδυ να φάτε μνημόνιο".
"Δεν τελειώνει η Χρυσή Αυγή ρε!", είπε ο Γιάννης Λαγός.
Απίστευτα τα μέτρα ασφαλείας. Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονται στο σημείο είναι εκατοντάδες από την Ελλάδα αλλά και από ξένα ΜΜΕ.



Αποκάλυψη - σοκ: Συντονιστής ο Παππάς το βράδυ του φόνου - Ενημερώθηκε ο Μιχαλολιάκος
Από πρώτο χέρι φαίνεται πως ενημερώθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Alpha.
Αποκαλυπτικές πληροφορίες για το ρόλο του Νίκο Μιχαλολιάκο και του Χρήστου Παππά το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα έφερε στο φως ο Alpha.
Σύμφωνα με αυτές το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου στήθηκε...
ένα “κέντρο επιχειρήσεων” , υπο τη διεύθυνση του Χρήστου Παππά, το οποίο κινητοποίησε στελέχη της Χρυσής Αυγής να σπεύσουν στο Κερατσίνι “καθώς υπάρχει συμπλοκή χρυσαυγιτών με αριστεριστές”.
Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες αυτές, όπως προκύπτει απο την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα υπήρξε τηλεφώνημα, προς τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής προκειμένου να ενημερωθεί για όσα έχουν συμβεί.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες 8 από τους συλληφθέντες και μέλη της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας βρίσκονταν στον τόπο του φονικού.


Παράνομα όπλα και χιλιάδες ευρώ στο σπίτι Μιχαλολιάκου
Από την στιγμή που χτύπησε το κουδούνι της οικίας Μιχαλολιάκου ο εισαγγελέας με τους άνδρες της αντιτρομοκρατικής, για αρκετή ώρα έγιναν εκτεταμένες έρευνες, όπως και στα σπίτια άλλων συλληφθέντων.
Σύμφωνα με την αστυνομία στο σπίτι του Νίκου Μιχαλολιάκου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, ένα περίστροφο και ένα κυνηγετικό όπλο τα οποία κατείχε παράνομα.
Επίσης, βρέθηκαν 43.100 ευρώ πολλά φυσίγγια, υπολογιστές και USB.

Ζαρούλια σε Μιχαλολιάκο: «Αγάπη μου, τους ξεφτίλισες»
«Αγάπη μου, τους ξεφτίλισες», είπε η Ελένη Ζαρούλια, αντικρίζοντας τον σύζυγό της και Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο να φτάνει στα Δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.
Στο σημείο βρισκόταν και η κόρη του κ. Μιχαλολιάκου, η οποία τον αγκάλιασε και τον φίλησε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...