Γιώργος Ρουπακιάς: 'Πήρα το μαχαίρι για να αμυνθώ, γιατί με χτύπησαν'!!! Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα αναφέρει στην απολογία του!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Γιώργος Ρουπακιάς: 'Πήρα το μαχαίρι για να αμυνθώ, γιατί με χτύπησαν'!!! Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα αναφέρει στην απολογία του!!!


Δηλώσε ότι η σχέση του με τη ΧΑ είναι «χαλαρή», επισημαίνοντας ότι δεν είχε καμία έμμισθη σχέση με την οργάνωση
Στην τρίωρη απολογία του ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, μεταξύ άλλων υποστήριξε απαντώντας σε ερωτήσεις της 6ης τακτικής ανακρίτριας Πειραιά ότι δέχτηκε από οκτώ δέκα άτομα και πήρε το μαχαίρι ασυναίσθητα.
Σε άλλο σημείο της απολογίας του δήλωσε ότι ήταν οργανωμένος πρώην κομμουνιστής, ενώ όσον αφορά στη σχέση του με την Χρυσή Αυγή είπε ότι: «Εχω μια χαλαρή σχέση» και συνέχισε λέγοντας ότι πήγαινε σε ομιλίες και συγκεντρώσεις του κόμματος,ενώ βοηθούσε και στη διανομή τροφίμων.
Παράλληλα υποστήριξε ότι δεν είχε καμία έμμισθη σχέση με την οργάνωση.
«Έπινα τον καφέ μου σε κάποια καφετέρια και στη συνέχεια σηκώθηκα να φύγω. Είδα μια ομάδα συγκεντρωμένη και στο απέναντι πεζοδρόμιο άλλη παρέα. Εκανα αναστροφή με το αυτοκίνητο γιατί δεν έβρισκα να παρκάρει . Δέχθηκα επίθεση από οκτώ με δέκα άτομα την ώρα που πήγαινα να μπω στο αυτοκίνητό μου και πήρα το μαχαίρι για να αμυνθώ, γιατί με χτύπησαν», συνεχίζει ο δράστης κατά τη διάρκεια της απολογίας του.
Ο Γιώργος Ρουπακιάς υποστηρίζει πως ήταν μόνος και πως δεν υπήρχαν δίπλα του του ομοϊδεάτες του, ενώ το μαχαίρι το είχε στο αυτοκίνητο του και το είχε αγοράσει από έναν Πακιστανό.
Όσον αφορά τα επίμαχα τηλεφωνήματα που έλαβε πριν από τη δολοφονία είπε ότιδέχτηκε ένα τηλέφωνο από ένα φίλο του, αλλά άσχετο με την επίθεση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...