Ο κρυφός στρατός της Χρυσής Αυγής – Τρομακτικές περιγραφές για τη δομή και την εκπαίδευση των μελών της ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ο κρυφός στρατός της Χρυσής Αυγής – Τρομακτικές περιγραφές για τη δομή και την εκπαίδευση των μελών της


Τουλάχιστον εφιαλτικά μπορούν να χαρακτηριστούν όσα περιγράφει στο Βήμα της Κυριακής ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Χρυσής Αυγής για τα μυστικά του ακροδεξιού κόμματος, τη δομή και την εκπαίδευση των μελών του.
Μεταξύ άλλων αποκαλύπτει ότι "υπάρχουν φάλαγγες για συγκρούσεις στους δρόμους και ομάδες κρούσεις κομάντος για οργανωμένα στοχευμένα χτυπήματα"
"Στη Χρυσή Αυγή έχουμε πλήρη στρατιωτική δομή με τουλάχιστον 3.000 άτομα έτοιμα για όλα. Διαθέτουμε περίπου 50 πολυμελείς φάλαγγες για συγκρούσεις στους δρόμους και περίπου άλλες τόσες εξαμελείς ομάδες κρούσης - κομάντος για οργανωμένα-στοχευμένα χτυπήματα, ύστερα από κεντρική καθοδήγηση από τρία άτομα της οργάνωσης. Οι ομάδες κρούσης αναλαμβάνουν ειδικές επιθέσεις κατά αλλοδαπών ή ανταποδοτικά χτυπήματα σε εχθρούς της οργάνωσης" αναφέρει.
Το στέλεχος της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει:΅ "Η εκπαίδευση μας δεν είναι μόνο αυτό που ξέρει ο κόσμος. Ακολουθούμε ειδική εκπαίδευση ακόμη και με όπλα σε περιοχές της Ραφήνας, της Πάρνηθας, της Φυλής, στο Πόρτο Γερμενό, στη Μάνη, στην Κεντρική Εύβοια και αλλού".
"Εκπαιδευτές είναι στρατιωτικοί από ειδικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τις δομές μας. Κύριο μέλημα μας είναι να κρύβουμε καλά ορισμένα όπλα, ακόμα και σε λέσχες χούλιγκαν ή σε διαμερίσματα για να μην εντοπίζονται εύκολα από την Αστυνομία ή για να μην συνδέονται με μας".
Για την Τοπική Οργάνωση της Νίκαιας αναφέρει: "Η Τοπική της Νίκαιας που έμπλεξε στην επίθεση της Αμφιάλης είχε τουλάχιστον τέσσερις φάλαγγες με συνολικά περίπου 250 άτομα και είναι ίσως η πιο δραστήρια τους τελευταίους μήνες στην Αττική... Αυτή είχε και το γενικό πρόσταγμα μαζί με την οργάνωση της Αθήνας στις πρόσφατες εκδηλώσεις στον Μελιγαλά και αλλού...”
Ο χρυσαυγίτης υποστηρίζει επίσης ότι πολλά στελέχη της οργάνωσης "εκμεταλλευόμενοι τις επιχειρησιακές δυνατότητες που αποκτούν μέσω της εκπαίδευσης τους μετατρέπονται σε συμμορίες εκβιαστών που καταδυναστεύουν καταστηματάρχες".
Οι βασικές μονάδες στο “στρατό” της Χρυσής Αυγής είναι οι “ομάδες κρούσης” που σύμφωνα με τις καταγγελίες παίρνουν “κεντρικές οδηγίες”. Σύμφωνα με το στέλεχος της Χ.Α: “οι ομάδες κρούσεις χρησιμοποιούνται σε ειδικές περιστάσεις, όπως μια ανταποδοτική επίθεση κατά αλλοδαπών, ύστερα από επίθεση εναντίον Έλληνα ή και σε περίπτωση ου κάποιος οπαδός της Χ.Α. Λειτουργήσει προδοτικά”.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...