Αυτή είναι η γυναίκα που τεμαχίστηκε στη Ραφήνα ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτή είναι η γυναίκα που τεμαχίστηκε στη Ραφήνα


Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. φωτογραφίες που απεικονίζουν την άτυχη ηλικιωμένη που δολοφονήθηκε και τεμαχίστηκε από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη. Το γνωστό πλέον και «έγκλημα της Ραφήνας» που ακόμη η Αστυνομία δεν έχει καταφέρει να διελευκάνει είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, ενώ οι εκτιμήσει κάνουν λόγο για ψυχικά διαταραγμένο δράστη.
Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της, «σχετικά με τεμαχισμένο πτώμα γυναίκας, αγνώστων στοιχείων, που βρέθηκε απογευματινές ώρες της 23-8-2013 στη συμβολή των οδών Στεφοπούλου και Πράσινου Λόφου στη Ραφήνα, δίνονται στη δημοσιότητα δυο φωτογραφικές απεικονίσεις του προσώπου της, μετά από ειδική επεξεργασία ανασύνθεσης».
Υπενθυμίζεται ότι, πρόκειται για λευκή γυναίκα, ύψους 1,60 μ. περίπου, παχύσαρκη, με κοντά βαμμένα καστανοκόκκινα μαλλιά και εκτιμώμενη ηλικία τα 70 έτη. Κατά τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ολική απουσία οδόντων. Επίσης διαπιστώθηκε ότι είχε υποβληθεί κατά το παρελθόν σε επέμβαση αφαίρεσης γεννητικών οργάνων.
Παρακαλούμε όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με την υπόθεση ή αναγνωρίζει κάποιο άτομο στις παραπάνω απεικονίσεις να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 2106411111, 2106443374 και 2106449200 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...