Οι ληστές των ΕΛΤΑ, τα αδέρφια που πυροβόλησαν τον Βολιώτη αθλητή ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Οι ληστές των ΕΛΤΑ, τα αδέρφια που πυροβόλησαν τον Βολιώτη αθλητή


Με την ληστεία της 25ης Ιουλίου στα ΕΛΤΑ Νεαπόλεως Βόλου φαίνεται να συνδέονται τα δύο αδέρφια, που το μεσημέρι της Δευτέρας πυροβόλησαν με καραμπίνα εξ' επαφής τον 37χρονο πρωταθλητή body building Μανώλη Καραμανλάκη, ο οποίος βρίσκονταν στο κατάστημα ειδών γυμναστικής που διατηρεί στην οδό Αναλήψεως και τώρα νοσηλεύεται στην Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.
Τα ευρήματα της έρευνας των Αξιωματικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, μεταξύ των οποίων και η καραμπίνα, η οποία εντοπίστηκε, μαζί με τις full-face κουκούλες των δραστών, μέσα σε τσάντα πλησίον του σπιτιού τους στην περιοχή Μελισσατίκων, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα, που στις 25 Ιουλίου πραγματοποίησαν την ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Νεαπόλεως, με λεία 7.200 ευρώ. Αυτό τουλάχιστον καταμαρτυρούν όλα τα στοιχεία, κυρίως όμως η μοτοσυκλέτα με την οποία τότε είχαν διαφύγει.
Με την καραμπίνα να έχει σταλεί ήδη για βαλλιστική εξέταση, τα δύο αδέρφια, 27 και 33 ετών, το μεσημέρι της Τρίτης ζήτησαν και έλαβαν από τον Ανακριτή, 48ωρη προθεσμία ώστε να απολογηθούν για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον του 37χρονου αθλητή.
ΠΗΓΗ:e-volos

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...