Δείτε ποιό είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ όνομα της Πάολας Φωκά ! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε ποιό είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ όνομα της Πάολας Φωκά !


Δε χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να γίνει κατ εμέ η απόλυτη σταρ, το βαρύ χαρτί του λαϊκού τραγουδιού.
Ειδικά αυτές τις εποχές που οι επιχειρηματίες ψάχνουν »πρώτες λαϊκές με το δίκαννο η Πάολα είναι η απόλυτη δύναμη. Δεν είναι τυχαίο ότι Τσακουμάκος και Μπερτάκης έφτασαν στα άκρα μέχρι τελικά ο δεύτερος να υπερισχύσει και να την πάρει δίπλα στον Καρρά και στον νεαρό Παντελίδη. Αυτό λοιπόν το κορίτσι που πολύ καλά έκανε και φωτογραφήθηκε με την κόρη της φάτσα μόστρα γεννήθηκε τον Ιούνη του 85. Και μπορεί κάποιοι να γυρίσουν και να πουν »Είναι ανήλικο το μικρό και αυτά που γράφεις Γουμενίδη είναι μαλακίες»…όμως εγώ θα πω ότι το κορίτσι είναι απο μικρό παιδί στα μπουζούκια, είναι επιλογή της μάνας της να χορεύει στην πίστα μαζί της, να εκτίθεται και στην τελική μάνα της είναι η Πάολα έχει την απόλυτη ευθύνη της αγωγής του παιδιού της. Δε μας πέφτει λόγος.
Απο πότε δηλαδή αντικατέστησαν την Πρόνοια και τις κοινωνικές υπηρεσίες διαδικτυακοί κονδυλοφόροι του κώλου; Εκεί που έχεσαν οι ρεπόρτερς βγήκαν τα ανώνυμα φυντάνια και οι φλώροι που το παίζουν διευθυντές περιοδικών και δε μπορούν να γράψουν το όνομά τους. Που χρόνος…Θέλει δουλειά το βαμμένο μαλλί μάγκες και το περουκίνι!
Η Πάολα λοιπόν είναι για μένα φαινόμενο. Είναι μια γυναίκα που εύκολα κανείς θα μπορούσε να τη δει σε παραγωγές του Σειρηνάκη αλλά και στο Μέγαρο Μουσικής. Σε τσιγγάνικο γάμο αλλά και σε ταινία του Περράκη. Αυτές οι γυναίκες σπανίζουν στη εγχώρια Show Biz. Και ξέρετε γιατί διαφέρει; Διότι αυτό που κάνει το αγαπάει και είναι η κάβλα της.
Και όποιος…αυτή την εποχή στη χώρα μας κάνει αυτό που γουστάρει και αμείβεται και δεν κάνει κάτι απο ανάγκη ή απο υποχρέωση είναι απλά ευλογημένος. Και οι αοιδός νιώθει έτσι και το γουστάρει πολύ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. Ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και πολύ νέα άρχισε να κυνηγάει το όνειρό της…να γίνει τραγουδίστρια. Φυσικά, επηρεάστηκε και από τους γονείς της, τον Αλέξανδρο και την Μαρία. Και οι δύο τραγουδούσαν επαγγελματικά όταν ήταν νέοι και μάλιστα, εκείνη την εποχή γνωρίστηκαν , παντρεύτηκαν και απέκτησαν την Πάολα και τον αδερφό της τον Περικλή. Και η ίδια η Πάολα έχει ήδη αποκτήσει την δική της οικογένεια, παρόλο που είναι ακόμη νέα. Όταν ήταν μόλις 17 ετών, παντρεύτηκε και απέκτησε μία κόρη, την Παολίνα. Το μεγάλο της μυστικό; Το πραγματικό της όνομα. Το κορίτσι ονομάζεται Παγώνα Καραμίτσιου Τσινικά και επειδή το μάθαμε…είπαμε να το μοιραστούμε μαζί σας…

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...