Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις Κοινωνικού Τουρισμού ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013

Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις αιτήσεις Κοινωνικού Τουρισμού


Μέχρι σήμερα θα μπορούν να υποβάλλουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ οι ενδιαφερόμενοι τις αιτήσεις για το πρόγραμμα «Επιδότησης Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2013 - 2014», καθώς σήμερα Τρίτη λήγει η προθεσμία.
Το πρόγραμμα αφορά στην επιδότηση διακοπών διάρκειας έως 6 ημέρες (από μία έως πέντε διανυκτερεύσεις) που μπορούν να πραγματοποιηθούν από...
τις 16 Σεπτεμβρίου έως την 31η Ιουλίου 2014 σε τουριστικά καταλύματα που έχουν συμπεριληφθεί στο Μητρώο Παρόχων του ΟΑΕΔ.
Οι υπηρεσίες του Οργανισμού θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι και τις 18:00 προκειμένου να διευκολύνουν και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία παραλαβής των δικαιολογητικών -και ταυτοποίησης αυτών- από τους δικαιούχους.
Παράλληλα, οι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις συμμετοχής έως τις 15:00. Ο αριθμός των ωφελουμένων από το νέο πρόγραμμα ανέρχεται στις 110.000 άτομα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...