Και το ΙΚΕΑ ενισχύει την καμπάνια συλλογής σχολικών του δήμου ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Και το ΙΚΕΑ ενισχύει την καμπάνια συλλογής σχολικών του δήμου

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του νέου καταλόγου του πολυκαταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλίας πραγματοποιείται στη Λάρισα τη Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο.
Τα έσοδα της συναυλίας ,που έχει χαμηλό εισιτήριο 5 ευρώ, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους 4 νομούς της Θεσσαλίας. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, το ισόποσο των εσόδων θα διατεθεί για την υποστήριξη παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στην Θεσσαλία, με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων για τη λειτουργία τους ειδών.
Μετά από συμφωνία της εταιρείας με τον αντιδήμαρχο κοινωνικής προστασίας παιδείας και πολιτισμού κ. Απόστολο Παντσά, κατ εξαίρεση για το Βόλο, θα διατεθεί ένα σημαντικό ποσό στην καμπάνια συλλογής σχολικών ειδών για την υποστήριξη των παιδιών, των οποίων οι οικογένειες έχουν οικονομικές δυσκολίες και αδυνατούν να προμηθευτούν τα σχολικά για την καινούργια χρονιά.
Με αυτό τον τρόπο, εκτός από την υποστήριξη κάποιων βρεφονηπιακών σταθμών του Βόλου με πολυπαιχνίδια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ζωτικής σημασίας θα είναι και η ενίσχυση των αποθεμάτων της αντιδημαρχίας σε σχολικά είδη, ούτως ώστε μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου να έχουν καλυφθεί όλες οι ανάγκες οι οποίες απ ότι δείχνουν τα πράγματα φέτος θα είναι εξαιρετικά μεγάλες.
«Η συμφωνία πού κάναμε με την εταιρία furlis που διαχειρίζεται τα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα σηματοδοτεί μια πολύ θετική εξέλιξη, αφού η συναυλία κατά πάσα πιθανότητα θα είναι επιτυχημένη. Τα έσοδά της, παρά το χαμηλό εισιτήριο, θα μας επιτρέψουν να αντιμετωπίσουμε όλα εκείνα τα κενά σε σχολικά που ενδεχομένως θα μείνουν μέχρι να καλυφθεί και ο τελευταίος μαθητής της πόλης μας με τα αναγκαία είδη», δήλωσε ο αντιδήμαρχος κοινωνικής προστασίας παιδείας και πολιτισμού κ. Απόστολος Παντσάς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...