Μαρτυρία από πρώην μέλος της Χ.Α - «Τον Φύσσα τον είχαν στην μπούκα» ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μαρτυρία από πρώην μέλος της Χ.Α - «Τον Φύσσα τον είχαν στην μπούκα»


Συγκλονιστικά στοιχεία για την δράση που αναπτύσσουν στελέχη της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει πρώην μέλος της Οργάνωσης, με συνέντευξή του στο «Έθνος».
Όπως λέει ο ίδιος, ήταν στον Πυρήνα της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια για περίπου ενάμιση χρόνο, είδε πολλά και έζησε από κοντά τους ανθρώπους της τοπικής οργάνωσης, στην οποία ο δολοφόνος του 34χρονου Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, τον οποίο κατονομάζει ως «υπαρχηγό».
Σύμφωνα με την μαρτυρία, «το τάγμα εφόδου της Τ.Ο Νίκαιας, υπό την καθοδήγηση του Γ.Π και την αρχηγία βουλευτή της Χρυσής Αυγής, διαθέτει την ιεραρχία, τη δομή, και την οργάνωση που συναντά κανείς μόνο σε παραστρατιωτικές εγκληματικές ομάδες».
Ορμητήριο-αρχηγείο τους είναι τα γραφεία, απ' όπου δίνονται οι εντολές για επιθέσεις ενάντια σε αλλοδαπούς και για άλλες δράσεις. Εκεί φυλάσσονται ρόπαλα, στιλέτα, και πτυσσόμενα κλομπ, τα «οποία εξαφανίζονται» όταν επίκεινται έλεγχοι από την αστυνομία.
«Ο υπεύθυνος της Νίκαιας έφτιαξε Κλειστό Πυρήνα. Εκεί θα ήταν μόνο οι φουσκωτοί, οι δικοί του» συνεχίζει για να αποκαλύψει πως ο δολοφόνος του Παύλου ήταν στο Πενταμελές Συμβούλιο της Νίκαιας. «Εκεί ο Γ.Π βάζει τα δικά του παιδιά. Ο Ρουπακιάς μπήκε χωρίς εκλογές, χωρίς τίποτα» λέει το πρώην μέλος της ΧΑ.
Όσον αφορά στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, είναι αποκαλυπτικός: «Ξέρω ότι τον είχαν στη μπούκα γιατί είχε αντιφασιστικά τραγούδια. Είχε κάποιους στίχους που βρίζει τους χρυσαυγίτες. Μαγκιά του για μένα. Ο καθένας μπορεί να γράψει ό,τι θέλει. Δε σου οπλίζει το χέρι όμως. Ήταν αντιφασίστας και το τραγούδαγε και το ξέρανε».
Μάλιστα, το πρώην στέλεχος προχωρά και σε μία αποκάλυψη σχετικά με τα τηλεφωνήματα που έγιναν από τους χρυσαυγίτες, οι οποίοι ήταν στην ίδια καφετέρια με το θύμα και οι οποίοι ειδοποίησαν τον δολοφόνο. Βάσει ιεραρχίας, λοιπόν, αυτοί πρώτα έπρεπε να καλέσουν τον Γ.Π και εκείνος με τη σειρά του τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής. «Όσο καιρό ήμουν εγώ στο Τ.Ο Νίκαιας, έτσι μας είχαν πει ότι λειτουργεί», λέει το πρώην μέλος.0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...