«Υπάρχει βίντεο με τη δολοφονία του παιδιού μου» ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

«Υπάρχει βίντεο με τη δολοφονία του παιδιού μου»


Υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται ολόκληρο το περιστατικό με τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Αυτό είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ η μητέρα του Παύλου Φύσσα.
Η μητέρα του 34χρονου είπε ότι ο γιος της με την παρέα του έβλεπαν σε καφετέρια τον αγώνα και κάποιος θαμώνας μίλησε για κάποιον χρυσαυγίτη. Τότε κάποιος από την καφετέρια τους ειδοποίησε.
«Ο γιος μου, επειδή ήταν πάντα μπροστά» λέει η μητέρα του Π. Φύσσα «είπε στους άλλους σκορπίστε στα στενά και αφήστε εμένα, θα τους πείσω να μην γίνει τίποτα».
Η μητέρα του τόνισε ότι ο 45χρονος ειδοποιήθηκε μέσα από την καφετέρια και ότι το παιδί της δεν είχε προηγούμενα μαζί τους. ανέφερε ακόμη ότι η κοπέλα του πήγε να ειδοποιήσει την αστυνομία.
«Η κοπέλα του πήγε στην αστυνομία. Έξι μηχανές με 12 αστυνομικούς της ΔΙΑΣ ήταν εκεί. Τους εκλιπαρούσε η κοπέλα αλλά αυτοί της είπαν: θα τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια;».
Η μητέρα του τραγουδιστή λέει πως ο γιος της κατάφερε να συγκρατήσει τρεις από τους επιτιθέμενους, τότε ήταν που έφτασε στο σημείο ο δράστης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...