Ανεγκέφαλος έκλεψε τη δόξα του δρομέα που έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο μαραθώνιο- Μπήκε μπροστά του για να διαφημίσει πορνό [βίντεο] ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Ανεγκέφαλος έκλεψε τη δόξα του δρομέα που έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο μαραθώνιο- Μπήκε μπροστά του για να διαφημίσει πορνό [βίντεο]


Είναι η στιγμή που ονειρεύεται κάθε αθλητής, αλλά λίγοι το πετυχαίνουν. Να τερματίσουν βλέποντας το χρονόμετρο να γράφει ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ.
Ο Γουίλσον Κίπσανγκ το κατάφερε, στο μαραθώνιο, αλλά το περίεργο είναι πως μπροστά του, εκτός από το χρονόμετρο, είδε και μία πλάτη!
Το μπάχαλο συνέβη στο μαραθώνιο του Βερολίνου. Εκεί όπου ο Κενυάτης δρομέας έγινε ο ταχύτερος όλων των εποχών στο αγώνισμα, τερματίζοντας σε 2ωρ.03.23. Ενας ανεγκέφαλος όμως αποφάσισε να του κλέψει τη δόξα.
Βλέποντας τον Κίπσανγκ να καλπάζει προς τον τερματισμό και το νέο παγκόσμιο ρεκόρ, ένα άτομο που στεκόταν ανάμεσα στους θεατές πετάχτηκε μπροστά στον δρομέα στα τελευταία μέτρα και έκοψε πρώτος την κορδέλα! Μάλιστα φορούσε μία μπλούζα που διαφήμιζε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.
Βέβαια, ο εν λόγω ανεγκέφαλος δεν σταμάτησε για να πανηγυρίσει κιόλας μαζί με τον Κενυάτη δρομέα. Συνέχισε να τρέχει, αφού άρχισαν να τον κυνηγούν οι υπεύθυνοι ασφαλείας του μαραθωνίου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...