Άνω – κάτω τα καλλιστεία «Μις Κόσμος»! Το μοντέλο – φάντασμα και το μυστήριο! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Άνω – κάτω τα καλλιστεία «Μις Κόσμος»! Το μοντέλο – φάντασμα και το μυστήριο!


Όμορφη, αθλητική, με ταλέντο στη μουσική και αγάπη για τα ταξίδια, η Ραχίμα Γκανίεβα από την Τασκένδη πληρούσε όλες τις προδιαγραφές για να στεφθεί βασίλισσα της ομορφιάς στη χώρα της και..
να συμμετέχει ως Μις Ουζμπεκιστάν στην τελική φάση του «Μις Κόσμος» στα τέλη Σεπτεμβρίου, στην Ινδονησία.
Το μόνο κενό στο φαινομενικά άψογο βιογραφικό της, το οποίο είχε διαφύγει σε όλους μέχρι πριν από μερικές μέρες, ήταν ότι το Ουζμπεκιστάν -ως μουσουλμανική χώρα- δεν διοργανώνει καλλιστεία και άρα δεν εκπροσωπείται καν στην παγκόσμια διοργάνωση.
Λίγες μέρες πριν από τη μεγάλη βραδιά, όπως αναφέρει η espresso, όλοι προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο με τον τίτλο-φάντασμα της 18χρονης Γκανίεβα.
Αξιωματούχοι του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Ουζμπεκιστάν, αλλά και η Εθνική Επιτροπή Γυναικών της χώρας υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό για τη συμμετοχή της Γκανίεβα στον διαγωνισμό «Μις Κόσμος», αφού η χώρα δεν διοργανώνει καν καλλιστεία για την εκλογή Μις Ουζμπεκιστάν.
Ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να φτάσει μέχρι την Ινδονησία έχει προκαλέσει ερωτήματα στον χώρο των καλλιστείων και αμηχανία στους διοργανωτές, αφού ουδείς μπορεί να δώσει μια ικανοποιητική απάντηση.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...