ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος πασίγνωστος πρώην ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ του ALTER πρωταγωνιστεί σε GAY ΠΟΡΝΟ;;; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος πασίγνωστος πρώην ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ του ALTER πρωταγωνιστεί σε GAY ΠΟΡΝΟ;;;


Προκαλεί θλίψη...αλλά δυστυχώς αυτή είναι η φυσική κατάληξη πολλών ανθρώπων που έζησαν μέσα στη σαπίλα και στον ψεύτικο κόσμο της showbizz,ίσως της πιο διεφθαρμένης εικοσαετίας για την ελληνική κοινωνία 1990-2010.
Μια εικοσαετία η πλύση εγκεφάλου των πορνοπεριοδικών και των ΜΜΕ οδήγησαν εδώ που βρίσκεται τώρα την ελληνική κοινωνία.
Έφτιαξαν μια κοινωνία χωρίς φραγμούς και χωρίς ηθικές αναστολές,με μόνη λατρεία το εύκολο χρήμα και την πρόσκαιρη δόξα...
Το αποκορύφωμα ήρθε την τελευταία δεκαετία από το 2000 έως το 2010 και ήταν αποτέλεσμα της συστηματικής εργασίας από διεφθαρμένους καθοδηγητές,των ελληνικών πορνό με..τώρα όσα απ΄αυτά δεν έκλεισαν έγιναν τα επίσημα μνημονιακά προπαγανδιστικά όργανα των 2 τελευταίων κυβερνήσεων.
Ο πρώην "δημοσιογράφος"-παρουσιαστής κουτσομπολίστικων εκπομπών του ALTER,Θοδωρής Σταθόπουλος, μετά την ανεργία, και τις γυμνές του εμφανίσεις ως χορευτής σε στέκια ομοφυλοφίλων...πλέον προχώρησε ένα βήμα παραπέρα συμμετέχοντας σε ελληνική gαy πορνοταινία με το ψευδόνυμο Theo S.
Φυσικά όλοι γνωρίζουν πως αυτές οι ταινίες λειτουργούν σαν διαφημιστικό υλικό και για πιο προσωπικές "δουλειές" των "καλλιτεχνών".
πηγή: www.sportdog.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...