Ο 45χρονος δολοφόνος μαχαίρωσε τρεις φορές τον Παύλο Φύσσα ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ο 45χρονος δολοφόνος μαχαίρωσε τρεις φορές τον Παύλο Φύσσα


Μέχρι τώρα οι πληροφορίες που είχαν δει το «φως» της δημοσιότητας ανέφεραν, ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς, ενεργό μέλος της Χρυσής Αυγής στην τοπική οργάνωση της Νίκαιας, «κάρφωσε» δύο φορές το μαχαίρι στο σώμα του Παύλου Φύσσα, όπως όμως αποκαλύπτεται ο 45χρονος μαχαίρωσε τρεις φορές το θύμα!
Η ιατροδικαστής που έκανε...την νεκροτομή, αναφέρει στο πόρισμα της, ότι ο δράστης μαχαίρωσε δύο φορές στον θώρακα το θύμα, μαχαιριές οι οποίες ήταν και οι θανατηφόρες, ενώ τον μαχαίρωσε και άλλη μία φορά στο αριστερό πόδι. Τα στοιχεία της νεκροτομής και οι μαρτυρίες από το σημείο της άγριας δολοφονίας βρίσκονται ήδη στα χέρια της ανακρίτριας που έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση.

«Με μαχαίρωσε διπλά στην καρδιά, αυτός είναι
Φοιτήτρια η οποία περνούσε τυχαία από την Αμφιάλη την προηγούμενη Τρίτη, περιγράφει την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου και πώς το ίδιο το θύμα υπέδειξε τον δολοφόνο του, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.
«Είδα ένα ασημί αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα στην Παναγή Τσαλδάρη και να σταματάει μπροστά από την στάση του λεωφορείου που στεκόταν ένας νεαρός. Ο οδηγός του αυτοκινήτου κατέβηκε και πήρε "αγκαλιά" το παιδί και κάτι έκανε... Τότε άκουσα το παιδί που πήρε "αγκαλιά" ο οδηγός πριν, να φωνάζει πολύ δυνατά :Με έχει μαχαιρώσει, με μαχαίρωσε δίπλα στην καρδιά, αυτός είναι».

Πώς ειδοποιήθηκε το «τάγμα εφόδου» στην Αμφιάλη
Συγκλονιστική είναι και η μαρτυρία φίλου του Παύλου Φύσσα, ο οποίος βρισκόταν μαζί του το βράδυ του φονικού. Στην κατάθεση του στην ασφάλεια περιγράφει πώς ειδοποιήθηκε το «τάγμα εφόδου» της Χρυσής Αυγής να μεταβεί στην Αμφιάλη. «Όταν πήγα στην καφετέρια, ο Παύλος μου είπε ότι πριν από μισή ώρα αυτός και ένας φίλος του ο Δ. είχαν λογομαχήσει με δύο άνδρες μέσα στο μαγαζί χωρίς να μου πει για ποιο λόγο.
Επίσης μου ανέφερε ότι ένας απ αυτούς κάλεσε μέσω τηλεφώνου κάποιον και του ζήτησε να μαζέψει άτομα στο μαγαζί... Όταν βγήκαμε από το μαγαζί, αντιλήφθηκα 15 περίπου άτομα με μαύρα ρούχα και ακάλυπτα πρόσωπα να βρίσκονται μπροστά από εκεί που είχαμε παρκάρει τα αυτοκίνητα μας στην οδό Μελά…»

Η κατάθεση αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ
Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος πήγε στην Αμφιάλη το μοιραίο βράδυ, περιγράφει στην κατάθεση του πώς συνέλαβαν τον 45χρονο δολοφόνο: «Στην οδό Παναγή Τσαλδάρη, άκουσα δύο συναδέλφους μου να μου φωνάζουν: είναι μαχαιρωμένος, αυτός το έκανε, πιάστε τον...
Αυτόν τους τον υπέδειξε, αυτός που ήταν μαχαιρωμένος και κρατούσε το στήθος του με το χέρι και είχε αίματα. θυμάμαι ότι ένας από τους συναδέλφους μου, τον ρώτησε γιατί το έκανε αυτό και ο συλληφθείς απάντησε: ''γιατί βάρεσε ένα δικό μου''»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...