Δείτε τη Rihanna να ξεσαλώνει σαν γνήσια Βραζιλιάνα στο Καρναβάλι!!! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Δείτε τη Rihanna να ξεσαλώνει σαν γνήσια Βραζιλιάνα στο Καρναβάλι!!!


Πάνω που όλοι νόμιζαν ότι οι φωτογραφίες που είδαν τη Δευτέρα το φως της δημοσιότητας από το «ξεσάλωμα» της Rihanna στο καρναβάλι στα Μπαρμπέιντος ήταν ένα «ατυχές» συμβάν, σήμερα μάλλον θα αλλάξουν γνώμη. Γιατί πολύ απλά, το πάρτι για τη Rihanna σταματά όποτε θελήσει εκείνη και όποτε κάνει όλα όσα έχει κατά νου: από το γδυθεί (ξανά) μέχρι να «χορτάσει» αλκοόλ.
Μετά διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του το πρωί στο Crop Over Jam Festival Foreday πρωί στα Μπαρμπάντος, το Σάββατο, το 25-year-old ήταν ακριβώς πίσω σε αυτό και πάλι τη Δευτέρα.
Σα να μην έφτανε που την Κυριακή γύρισε στο δωμάτιό της από το Crop Over Festival Foreday Morning Jam στις έξι το πρωί, η RiRi φαίνεται ότι μάζεψε δυνάμεις και είπε να κάνει δυναμικό come back τη Δευτέρα. Αυτή τη φορά, η νεαρή ποπ σταρ έπινε συνεχώς από φλασκί της, ενώ δε σταμάτησε λεπτό να λικνίζεται στο ρυθμό του καρναβαλιού του Kadooment, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ που θα διαρκέσει οκτώ ημέρες.
Όσο για το τι επέλεξε να φορέσει αυτή τη φορά; Ακόμα λιγότερα θα μπορούσαμε να πούμε: η εκκεντρική σταρ κάλυψε μόνο τα επίμαχα σημεία του κορμιού τους με ένα μπικίνι που θυμίζει ιδιαιτέρως τις στολές που φοράνε οι βραζιλιάνες στο καρναβάλι του Ρίο. Με λίγα λόγια, ήταν λίγα αυτά που άφησε στη φαντασία, με αφορμή την καρναβαλική διάθεση που επικρατεί στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε!
Τα αξεσουάρ δεν έλειπαν από πάνω της: τιάρα, κολιέ, βραχιόλια, ακόμα και επιγονατίδες με φτερά. Το μακιγιάζ ήταν γεμάτο λάμψεις και γκλίτερ, ενώ το σύνολο ολοκληρωνόταν από τα ασημένια αθλητικά της παπούτσια - πρέπει να φοράς άνετα παπούτσια όταν πρόκειται να τα δώσεις όλα! Στην παρέα της ήταν πολλές από τις παιδικές της φίλες, οι οποίες την ακολούθησαν και όταν ανέβηκε σε άρμα!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...