Η κυκλοφορία των νέων iPhone αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η κυκλοφορία των νέων iPhone αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου


Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών T-Mobile ανέφερε πως δεν επιτρέπει καμιά άδεια στους εργαζόμενους της το Σαββατοκύριακο της 20ης Σεπτεμβρίου. Τέτοιες απαγορεύσεις κατά το παρελθόν από παρόχους σηματοδοτούν συνήθως την κυκλοφορία μιας νέας iPhone συσκευής.
Δεν αποτέλεσε λοιπόν έκπληξη που και με παρόμοια ανακοίνωση και η AT&T ειδοποίησε τους εργαζομένους της για μια παύση αδειών το ίδιο χρονικό διάστημα.
Το BGR αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η AT&T δεν πρόκειται να λανσάρει στην αγορά κάποιο άλλο smartphone εκείνη την περίοδο όποτε εύλογα όλοι πιστεύουν πως αυτό το «blackout» στις άδειες σηματοδοτεί και την έλευση των νέων iPhones που η Apple αναμένεται να ανακοινώσει στις 10 Σεπτεμβρίου σε ειδικό event.
Με βάση τα προηγούμενα χρόνια οι προ παραγγελίες μάλλον θα ξεκινήσουν στις 13 του μηνός και το πρώτο κύμα διαθεσιμότητας θα γίνει όπως όλα δείχνουν την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου.
Δεν είμαστε ακόμη σε θέση να γνωρίζουμε σε ποιο κύμα διάθεσης θα είναι φέτος η Ελλάδα, αν και τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά, ειδικά για το iPhone 5C.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...