Τι καιρό θα κάνει τον Δεκαπενταύγουστο; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Τι καιρό θα κάνει τον Δεκαπενταύγουστο;


Με τι καιρό θα γίνει η έξοδος των εκδρομέων τουΔεκαπενταύγουστου;

Τι καιρό θα κάνει την Τετάρτη, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου
Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μόνο στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει για λίγο και θα εκδηλωθούν προσκαιρες μπόρες ψηλά στα βουνά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, όμως στα πελάγη θα πνέουν τοπικά βόρειοι - βορειοδυτικοί 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 19 εως 36 βαθμούς, στα κεντρικά από 20 εως 37 με 38 βαθμούς και στα νησιά από 20 εως 34 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό, μεταβλητούς ανέμους 2 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 24 εως 37 βαθμούς.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιμένουμε αίθριο καιρό και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 21εναν εως 36 βαθμούς κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη, ανήμερα της Παναγίας
Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά οποτε δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες κυρίως όμως στα βουνά της Πίνδου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ομως στα πελάγη θα πνέον βόρειοι - βορειοδυτικοί 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 19 εως 36 βαθμούς, στα κεντρικά από 20 εως 38 και στα νησιά από 20 εως 34 βαθμούς κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Περιμένουμε αίθριο ουρανό και βοριαδάκι 2 με 4 μποφόρ αλλά στα ανατολικά του νομού θα οι βόρειοι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 24 εως 36 βαθμούς ενώ στα δυτικά προάστια ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 37 βαθμούς κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Περιμένουμε γενικά αίθριο ουρανό με λίγα σύννεφα το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 εως 35 βαθμούς κελσίου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...