ΣΟΚ: Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε προσπαθήσει πριν από χρόνια να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΣΟΚ: Ο Μιχάλης Ασλάνης είχε προσπαθήσει πριν από χρόνια να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!


Ο Μιχάλης Ασλάνης ήταν ένας άνθρωπος ευαίσθητος...εύθραυστος! Πριν τα προβλήματα μεγαλώσουν, πριν η υγεία του επιδεινωθεί, πριν αρχίσει να σκέφτεται το τέλος... ο αγαπημένος σχεδιαστής όλων αλλά άνθρωπος πάνω απ όλα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα κατάθλιψης.
Δεν άντεχε την απόρριψη, την κατακραυγή, τη μεγάλη στεναχώρια... Γι αυτό και είχε αποπειραθεί να «φύγει» σύμφωνα με μαρτυρία φίλου του στο παρελθόν.
Ήταν πριν από 15 χρόνια περίπου, όταν ο Μιχάλης Ασλάνης σκέφτηκε για πρώτη φορά-όπως μάθαμε-να βάλει τέλος στη ζωή του. Αφορμή τότε στάθηκαν κάποια δημοσιεύματα αλλά και εκπομπές που τον ενέπλεκαν σε ένα σκάνδαλο της εποχής.
Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες γιατί δεν έχει σημασία. Ο διασυρμός μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Η αντίδραση είναι το θέμα.
Το να φτάνεις στα όρια σου σημαίνει πως χρειάζεσαι βοήθεια! Και όχι μόνο από φίλους, αλλά κυρίως επαγγελματική!
Τότε στάθηκε τυχερός καθώς ένα πολύ στενός του φίλος τον πρόλαβε! Ένας φίλος που σήμερα πονάει πολύ για ότι έγινε!
Σημασία έχει πως τέτοιες πράξεις δεν τις προσπερνάμε. Είπαμε... Ο Μιχάλης ήταν εύθραυστος! Και δεν φταίει αυτός γι αυτό. Έτσι μεγάλωσε γιατί είχε πολλές ελλείψεις...όχι υλικές αλλά συναισθηματικές... και εκείνοι που του τις δημιούργησαν, έστω και τώρα που είναι αργά, πρέπει να το μετανιώσουν...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...