Και νέο τροχαίο με Βολιώτη νεκρό και δύο τραυματίες, αυτή τη φορά στην Εγνατία οδό ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Και νέο τροχαίο με Βολιώτη νεκρό και δύο τραυματίες, αυτή τη φορά στην Εγνατία οδό


Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά το θάνατο του 32χρονου γιατρού Βησσαρίωνος (Άρη) Καρλιγκιώτη, σε τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική, τα ξημερώματα της Τρίτης σημειώθηκε και νέο δυστύχημα, με θύμα επίσης έναν Βολιώτη 52 ετών και δύο τραυματίες, οι οποίοι νοσηλεύονται Νοσοκομείο Κοζάνης.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας, "στις 05:20 σήμερα (σ.σ. Τρίτη), η Υπηρεσία μας κλήθηκε για παροχή βοηθείας μετά από ανατροπή και πρόσκρουση Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, στον κόμβο Κορομηλιάς στην Καστοριά. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Πυροσβεστικής εξόδου, απεγκλωβίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος ο οδηγός του Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου. Για το συμβάν κινητοποιήθηκαν 4 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα".
Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα προσέκρουσε στη νησίδα ασφαλείας, ενώ Αξιωματικοί του οικείου Τμήματος Τροχαίας, διενεργούν προανάκριση, για την διαπίστωση των ακριβών αιτιών του δυστυχήματος.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...