Φαντάζεστε την Μαρία Μπεκατώρου να έχει ΠΕΘΕΡΟ τον Γιώργο Καρατζαφέρη;;; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2013

Φαντάζεστε την Μαρία Μπεκατώρου να έχει ΠΕΘΕΡΟ τον Γιώργο Καρατζαφέρη;;;


Η Μαρία Μπεκατώρου μπορεί να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Αντώνη Αλεβιζόπουλου, ωστόσο πριν αρκετά χρόνια είχε σοβαρή σχέση με τον γιο του Γιώργου Καρατζαφέρη.
Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν το έχει κρύψει και μιλάει ακόμα με τα καλύτερα λόγια για την οικογένεια του πρώην αγαπημένου της. Όλα ξεκίνησαν την δεκαετία του '90 όταν η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Καρατζαφέρης συναντήθηκαν στην Ένωση Συντακτών και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα.
Η σχέση τους κράτησε τρία ολόκληρα χρόνια και οι δυο οικογένειες είχαν δώσει την ευχή τους. Ωστόσο, η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Καρατζαφέρης ήταν νέοι και δεν ήθελαν να παντρευτούν σύντομα. Μπορεί η σχέση να έφτασε στο τέλος της, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με την φιλία τους.
Άλλωστε, η παρουσιάστρια εργάζεται ακόμα στο κανάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη και διατηρεί άψογες σχέσεις με όλη την οικογένεια.
Οι φωτογραφίες αυτές είναι τραβηγμένες από εκείνη την εποχή που δεν έκρυβαν τον έρωτά τους και γιόρταζαν τα γενέθλια της Μαρίας Μπεκατώρου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...