Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με Ι.Χ. στα Ιωάννινα - Νεκρός πατέρας και παιδί ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με Ι.Χ. στα Ιωάννινα - Νεκρός πατέρας και παιδί


Δύο νεκροί και ένα αγοράκι σοβαρά τραυματισμένο είναι ο τραγικός απολογισμός της μετωπικής σύγκρουσης λεωφορείου με αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Κοζάνης.
Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους ο 36χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και ο 12χρονος γιος του, ενώ ο 6χρονος αδελφός του έχει σοβαρά κατάγματα στα πόδια και εντός της ημέρας αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με το epirusgate.blogspot.gr, το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα στο 12ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Κοζάνης, στο ύψος του χωριού Περίβλεπτος.
Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός, ύστερα από μεγάλη προσπάθεια των πυροσβεστών, ενώ νωρίτερα είχαν απεγκλωβιστεί δύο αγόρια, τα οποία μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένα στο νοσοκομείο "Χατζηκώστα" Ιωαννίνων. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή τον 12χρονο.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...