'Χρυσές' στα Τίρανα οι νεανίδες της Εθνικής μας Beach Volley ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

'Χρυσές' στα Τίρανα οι νεανίδες της Εθνικής μας Beach Volley


Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η εθνική ομάδα Beach Volley Nεανίδων (U-20), στο βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων - νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε από 16 έως 18 Αυγούστου στα Τίρανα.
Το ελληνικό δίδυμο αποτέλεσαν η Παρισάκη Ιωάννα (αθλήτρια του ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ) και Μαναβή Δήμητρα (αθλήτρια του Ναύαρχος Βότσης Θεσσαλονίκης), με προπονητή τον κο Σταθόπουλο Βαγγέλη (ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ).
Ήταν μιά πολύ μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό beach volley που οφείλεται στην πολύ σκληρή προετοιμασία που έγινε το τελευταίο τετράμηνο απο τις νεαρές αθλήτριες, η οποία απέφερε τους προσδοκόμενους καρπούς.
Το ελληνικό δίδυμο που εντάσσεται στον εθνικό σχεδιασμό έφτασε στην κορυφή με τρεις νίκες.
Αρχικά επιβλήθηκε των Βερμπότι / Σαχίνι από την Αλβανία με 2-0 (21-04, 21-13) και στη συνέχεια των Κρούτι / Λάλα, επίσης από την Αλβανία, με 2-1 (22-20, 19-21, 16-14) εξασφαλίζοντας θέση στον τελικό.
Εκεί, κόντρα στις πολύ δυνατές Ρουμάνες Ορντεάν / Μελνίσιουτς, οι Παρισάκη / Μαναβή έκαναν την μεγάλη ανατροπή και έφτασαν στην «χρυσή» νίκη με 2-1 (14-21, 22-20, 15-13).
Κατά την διάρκεια της παραμονής της στη γείτονα χώρα η ελληνική αποστολή επισκέφθηκε τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας κο Αναστάσιο, από τον οποίο πήρε τις ευλογίες του, καθώς επίσης και το ορφανοτροφείο της Αρχιεπισκοπής, όπου μοίρασε μπάλες στα παιδιά.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΣ Αργώ Βόλου, η εθνική ομάδα ευχαριστεί ιδιαίτερα την τοπική εταιρία ZAGORIN, την οικονομική στήριξη που της προσέφερε, με την κάλυψη όλων των απαιτούμενων εξόδων της αποστολής.
Επίσης μεγάλη χαρά επικρατεί και στους ανθρώπους του ΑΣ ΑΡΓΩ για την πολύ μεγάλη επιτυχία της αθλήτριάς του.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...