Τα οικονομικά προβλήματα που γονάτισαν τον Μιχάλη Ασλάνη – Του είχαν κλέψει 300 νυφικά και 80.000€ ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Τα οικονομικά προβλήματα που γονάτισαν τον Μιχάλη Ασλάνη – Του είχαν κλέψει 300 νυφικά και 80.000€



Άνθρωποι που τον γνώρισαν, άνθρωποι που τον αγάπησαν, τον έζησαν και...συνεργάστηκαν μαζί του, δε μπορούν ακόμη να πιστέψουν τον ξαφνικό χαμό του. Ο Μιχάλης Ασλάνης έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, τη Δευτέρα. Άλλοι λένε αυτοκτονία. Άλλοι είναι σίγουροι, άλλοι κρατούν αποστάσεις.
Φως στα αίτια του θανάτου του θα δώσει η νεκροτομή που θα γίνει σήμερα.
Τον βρήκαν νεκρό μέσα στο διαμέρισμά του συνεργάτες του. Είχαν ανησυχήσει και μπήκαν στο σπίτι του, εκεί όπου είχε μετακομίσει τον περασμένο Μάιο, πάνω από το ατελιέ του και δήλωνε ενθουσιασμένος που το σπίτι ήταν κοντά στο χώρο δουλειά του. Ετοίμαζε την επίδειξη του Οκτωβρίου για τα 40 χρόνια του στη μόδα με μεγάλο ενθουσιασμό, λένε.
Όλα δείχνουν αυτοκτονία. Στο σπίτι του βρέθηκαν πολλά χάπια, μή συνταγογραφημένα. Όμως η αστυνομία δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια.
Βρέθηκε νεκρός δίπλα στο κρεββάτι του. Το τελευταίο διάστημα είχε προβλήματα υγείας (σάκχαρο, πίεση) και σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Δυο γυναίκες που εμπιστευόταν και συνεργαζόταν μαζί τους, τον έκλεψαν. Σύμφωνα με τον συνεργάτη του Γιώργο Κουτούλια, όπως δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, του είχαν κλέψει 300 νυφικά, 80.000€ και δεκάδες βραδινά φορέματα.
O ίδιος ο Μιχάλης Ασλάνης δεν έκρυψε ποτέ ούτε τα οικονομικά του προβλήματα ούτε τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόταν.
Στο σπίτι του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν τέσσερα ιδιόχειρα σημειώματα, γραμμένα στα ελληνικά και τα γαλλικά καθώς και το ημερολόγιό του, όπου έγραφε σκόρπιες σκέψεις. Δυο προκάλεσαν το ενδιαφέρον.
Η πρώτη φράση έλεγε: «Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Πως θα ζήσουμε;». Και η δεύτερη, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso «Φωτεινούλα και Δήμητρα, δεν αντέχω άλλο και συγγνώμη που σας το έκανα αυτό».
Βρέθηκε εξάλλου ένα ακόμη σημείωμα, από αυτά που συνήθιζε να αφήνει στους συνεργάτες του. «Πού βρίσκομαι; Τι οφείλω;» έγραφε, ενώ είχε γράφει για τα χρέη του στο ΙΚΑ και στην Εφορία, για τις πληρωμές που έπρεπε για γίνουν και για τη γη που είχε στη Μύκονο.

Ποιους κατηγορούν για τον ΘΑΝΑΤΟ του γνωστού σχεδιαστή οι συγγενείς του;
Σοκ στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του πασίγνωστου σχεδιαστή μόδας Μιχάλη Ασλάνη. Πολύ περισσότερο δε στην Χαλκίδα, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζουν οι συγγενείς του.
Ο οικογενειακός του περίγυρος θρηνεί το χαμό τους αγαπημένου τους Μιχάλη, ενώ ρίχνουν την ευθύνη σε δύο γυναίκες, τις οποίες θεωρούν υπεύθυνες για την αυτοκτονία του.
Όπως ανέφερε μάλιστα στο eviazoom.gr ο ανιψιός του Ασλάνη, Νίκος, λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, «Ο θείος μου είχε πέσει σε κατάθλιψη. Δύο γυναίκες από την Αλβανία και την Πάτρα που εργάζοταν σαν πωλήτριες στο ατελιέ του, τον κατέστρεψαν ολοσχερώς κλέβοντας χιλιάδες ευρώ από τον ίδιο και στο τέλος εξαφανίσθηκαν».
Η κηδεία του Μιχάλη Ασλάνη θα γίνει την Παρασκευή 30 Αυγούστου στην Χαλκίδα.


Τι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο Μάκης Τσέλιος!
Για τον φίλο του Μιχάλη Ασλάνη, που γνώριζε πάνω από σαράντα χρόνια μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Μάκης Τσέλιος. «Την προηγούμενη Τετάρτη μου είχε στείλει ένα...
μήνυμα σαν να με αποχαιρετούσε», είπε. «Μου έγραφε "εσύ περνάς καλά στη ζωή σου, εγώ βασανίζομαι. Θέματα οικονομικά" και μου ευχόταν να περάσω καλά το καλοκαίρι μου. Με προβλημάτισε αυτό το μήνυμα», είπε ο σχεδιαστής μόδας ο οποίος βρισκόταν στη Σαντορίνη.
Ο κ. Τσέλιος εξήγησε ότι το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, δεν είναι καινούργιο. «Ο Μιχάλης έπαιρνε πολλά ηρεμιστικά χάπια για να κοιμηθεί», είπε ο κ. Τσέλιος και πρόσθεσε ότι αντιμετώπιζε και πολλά προβλήματα υγείας.
Για το θάνατό του υποστήριξε: «Όλα συνετέλεσαν. Δε νομίζω ότι συνετέλεσαν να κατευθυνθεί να κάνει την πράξη».
Ανέφερε ακόμη ότι: «ο Μιχάλης είχε ένα κύκλο ανθρώπων πολύ μεγάλο αλλά αισθανόταν πάντα μόνος. Το εξέφραζε πολλές φορές. Εγώ τον έσυρα να πάρει το σπίτι στη Μύκονο. Έφευγε από τη Μύκονο νωρίς το πρωί για να γυρίσει στη δουλειά του».
Τέλος ο Μάκης Τσέλιος κατέληξε, λέγοντας: «Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Έδινε εμπιστοσύνη εύκολα στον κόσμο»....

Η τελευταία φωτογραφία του Μιχάλη Ασλάνη!

Συντετριμμένη η Ρούλα Κορομηλά από τον χαμό του πολύ καλού της φίλου, Μιχάλη Ασλάνη, δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως δεν είναι ανάμεσα μας.
Η Ρούλα Κορομηλά ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνώριζαν την οικονομική κατάσταση του σχεδιαστή και τα πολλά προβλήματα που είχε. Οι δυο τους μάλιστα πρόσφατα είχαν βγει στο Κολωνάκι βόλτα και η φωτογραφία, όπως κι εσείς βλέπετε, δεν προμήνυε με τίποτα το κακό που συνέβη!
Η ίδια με ένα γλυκό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τον αποχαιρετά! ««Αγαπημένε μου φίλε. Όλοι αυτοί που σε πικράνανε, από ψηλά, αν τους κοιτάξεις, θα σου φανούν τόσο ασήμαντοί, που στη στιγμή θα τους ξεχάσεις».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...