Απίστευτο: Ζούσε 24 χρόνια με την καρδιά του στο στομάχι του... ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Απίστευτο: Ζούσε 24 χρόνια με την καρδιά του στο στομάχι του...


Ένας 24χρονος Κινέζος ο οποίος έχει ζήσει όλη του τη ζωή με μια καρδιά που προεξέχει από την κοιλιακή χώρα, τελικά θα είναι σε θέση να περπατήσει κανονικά και να ζήσει κανονικά...
Ο Rongming Huang από την επαρχία Χενάν στην Κίνα υποβλήθηκε στη χειρουργική επέμβαση, η οποία του άλλαξε τη ζωή.
Παρά τη σπάνια ασθένεια, ο Huang έζησε 24 χρόνια, αλλά πρόσφατα οι γιατροί ανέφεραν ότι η κατάστασή του επιδεινώθηκε γρήγορα και χρειαζόταν άμεση χειρουργική επέμβαση.
"Συγγενής μετατόπιση της καρδιάς - είναι απίστευτα σπάνια ασθένεια και εμφανίζεται μόνο σε πέντε μωρά στο ένα εκατομμύριο. Οι περισσότεροι ασθενείς πεθαίνουν λίγο μετά τη γέννηση."
"Αυτό είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μπορώ να ζήσω μια φυσιολογική ζωή όπως όλοι οι άλλοι » δήλωσε σε συνέντευξή ChinaDaily ο νεαρός άνδρας.
Πριν από τη χειρουργική επέμβαση, η καρδιά αυτού του ανθρώπου ήταν εύκολα ορατή κάτω από ένα λεπτό στρώμα του δέρματος.
Όταν το αγόρι γεννήθηκε, οι γιατροί δεν πίστευαν ότι θα επιβιώσει. Η μητέρα του Huang είπε ότι προσπαθώντας να σώσει τον γιο της όταν ήταν μικρός, του απαγόρευε ακόμα και να παίζει με άλλα παιδιά..
Λόγω της ασθένειας του έπασχε από σοβαρή δύσπνοια, έτσι όταν σηκώθηκε στα πόδια του, άρχισε να γίνεται μπλε. Επιπλέον, ήταν διαρκώς υπό την απειλή του αιφνίδιου θανάτου που θα μπορούσε να προέρχοται από οτιδήποτε.
Φέτος, ο νεαρός ζήτησε τη βοήθεια της Ένωσης Νοσοκομειακών της επαρχίας Henan καθώς άρχισε να νοιώθει πως η κατάσταση του είναι χειρότερη απο ποτέ!
Οι γιατροί αποφάσισαν πως χρειάζεται άμεση χειρουργική επέμβαση, το κόστος της οποίας έφτανε τα 200.000 γιουάν (περίπου 33.000 δολάρια), ποσό το όποιο δεν διέθετε η οικογένεια...
Η ιστορία του Huang, όμως, προσέλκυσε την προσοχή των μέσων ενημέρωσης με αποτέλεσμα το απαιτούμενο ποσό να μαζευτεί σε μόλις έξι ημέρες.
Η επέμβαση διήρκεσε περισσότερο από 10 ώρες και ήταν απόλυτα επιτυχής.
Τώρα, έχει επίπεδο στομάχι και ένα μικρό ελάττωμα στην καρδιά που πρόκειται να διορθωθεί τις επόμενες ημέρες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...