Το ζάρι του 21ου αιώνα! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Το ζάρι του 21ου αιώνα!


Συνδέεται με ηλεκτρονικές συσκευές και «αντιλαμβάνεται» τους παίκτες που κλέβουν
Το ζάρι έχει μια πολύχρονη ιστορία, «υπηρετώντας» πιστά πλήθος παιχνιδιών, χωρίς να έχει την ανάγκη αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού. Ωστόσο, η εταιρεία Game Technologies πιστεύει ότι ήρθε η ώρα για την εξέλιξη της ιστορικής κατασκευής.
Έτσι, με το Dice+ (Ζάρι+) φέρνει την παραδοσιακή μέθοδο τυχαίας επιλογής αριθμού στον 21ο αιώνα. Η συσκευή παραμένει πιστή στο παραδοσιακό ζάρι, με την παράλληλη προσθήκη της δυνατότητας επαφής με smartphones και tablets μέσω Bluetooth. Με τον τρόπο αυτό, η παραδοσιακή μέθοδος παιξίματος ενσωματώνεται σε σύγχρονες πλατφόρμες ηλεκτρονικών παιχνιδιών.
Το Dice+ είναι συμβατό με Android 4.0 και νεώτερες εκδόσεις καθώς και το iPad 3. Η εμβέλειά του φτάνει τα 4,5 μέτρα, κάτι που μοιάζει επαρκέστατο δεδομένου ότι οι παίκτες θα το χρησιμοποιούν κοντά στη συσκευή με την οποία συνδέεται.
Επιπλέον, για να τονιστεί ο μοντέρνος χαρακτήρας της συσκευής, οι αριθμοί στην κάθε πλευρά εμφανίζονται σε οθόνες LED. Ακόμη, στο εσωτερικό του μοντέρνου ζαριού κρύβονται αισθητήρες που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση του προσανατολισμού και για να αντιλαμβάνεται πότε αγγίζεται. Παράλληλα, ένα επιταχυνσιόμετρο επιτρέπει την ανίχνευση της κίνησης και της επιτάχυνσης. Όλα τα παραπάνω, εξασφαλίζουν την ακριβέστερη κύλισή του, καθώς και την αποφυγή κλεψίματος από «άτακτους» παίκτες, δεδομένου ότι «καταλαβαίνει» αν δεν ρίχτηκε σωστά.
Η λίστα των συμβατών παιχνιδιών στο App Store της Apple και στο Google Play δεν είναι ακόμη μεγάλη, αν και περιλαμβάνει κλασικά παιχνίδια όπως φυσικά τάβλι καθώς και άλλους γνωστούς τίτλους. Η εταιρεία θα κάνει διαθέσιμα περισσότερα παιχνίδια εντός του έτους, ενώ καλεί προγραμματιστές να συμβάλουν στην προσπάθεια.
Η τιμή του Dice+ είναι 40 δολάρια, ενώ η μπαταρία του διαρκεί 20 ώρες.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...