Τα μυστικά των stars, όπως τα αποκαλύπτουν οι οικονόμοι και οι βοηθοί τους! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Τα μυστικά των stars, όπως τα αποκαλύπτουν οι οικονόμοι και οι βοηθοί τους!

Είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρον το γεγονός πως κάθε τόσο βοηθοί, πρώην μάνατζερ και άλλοι παρατρεχάμενοι των μεγάλων σταρ δίνουν συνεντεύξεις, γράφουν βιβλία ή κάνουν τρομερές αποκαλύψεις για τα πρώην αφεντικά τους!

Οικιακοί βοηθοί, γραμματείς και λοιποί έχουν πολλά ράμματα για τις γούνες των σταρ. Δείτε μερικές πληροφορίες...

Jessica Simpson
Η τραγουδίστρια έχει τρέλα με τα μακριά της μαλλιά και συγκεκριμένα με τα extensions, τα οποία φορά εδώ και χρόνια. Παντού μέσα στο σπίτι μπορεί κανείς να βρει τούφες, αλλά και ψεύτικες βλεφαρίδες.

Madonna
Είχε προσλάβει βοηθό για να της φέρνει νερό 6 φορές τη μέρα, ενώ είχε υποχρεώσει όλους τους βοηθούς της να κάνουν μαζί της μακροβιοτική δίαιτα.

Kristern Stewart
Είναι μανιωδης καπνίστρια και, όπως αποκάλυψε η οικιακή της βοηθός, η ηθοποιός αφήνει παντού αποτσίγαρα.

Mariah Carey
Όπως είπαν οι οικιακοί βοηθοί της, η σταρ πίνει περισσότερο απ' όσο πρέπει και αφήνει άδεια μπουκάλια και ποτήρια οπουδήποτε μέσα στο σπίτι. Πάντως, φέρεται πολύ καλά σε όσους δουλεύουν μαζί της.

Κardashians
Τα αδέρφια Kardashian τρελαίνονται για δώρα και μαζεύουν όσα διαφημιστικά δώρα τούς κάνουν οι εταιρείες. Αυτό σημαίνει πως το σπίτι είναι πάντα ακατάστατο, με κουτιά πεταμένα από εδώ και από εκεί.

Sandra Bullock
Λόγω της διασημότητάς της, η ηθοποιός έχει δεχτεί αρκετές φορές φωτογραφική επίθεση από παπαράτσι, σε σημείο που έχει αποκτήσει φοβία και έχει μονίμως το άγχος πως την παρακολουθούν. Έτσι, ζητά πάντα από τους βοηθούς της να κλείνουν τις κουρτίνες.

Βritney Spears
Η ηθοποιός κάνει συλλογή από sex toys, τα οποία παρατά στο κομοδίνο...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...