Ποιος SEXY τραγουδιστής είναι ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Ποιος SEXY τραγουδιστής είναι ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας;


Εδώ και λίγους μήνες, ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς και δηλώνει πως η ζωή του είναι καταπληκτική με το μικρό στο σπίτι. Τον αναγνωρίσατε μήπως από το χαμόγελο;
Είναι ο Νίνο ο οποίος τους τελευταίους μήνες δηλώνει πολύ ευτυχισμένος που έγινε γονιός. Ο τραγουδιστής φροντίζει τον γιο του όποτε βρίσκεται στο σπίτι και έχει παραδεχτεί δημόσια πως μετά τον ερχομό του μικρού, όλη η ζωή του έχει αλλάξει ριζικά.
Ο Νίνο γεννήθηκε στη Σουηδία αλλά έζησε τα παιδικά του χρόνια στη Ρόδο όπου μετακόμισαν και εγκαταστάθηκαν οι γονείς του. Ο ίδιος θυμάται με μεγάλη νοσταλγία τα παιδικά του χρόνια στο νησί με το οποίο είναι πολύ δεμένος. Η μεγάλη του αγάπη, υπήρξε από πολύ νωρίς η μουσική με την οποία ασχολείται επαγγελματικά από τα 16 του χρόνια.
Αν και η καριέρα του αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο απόγειό της, ο ίδιος δείχνει να έχει βάλει σε πρώτη μοίρα την οικογένειά του που είναι για εκείνον ό,τι πιο σημαντικό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...