Υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία EMMY: «American Horror Story» ή «Game of Thrones»; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Υποψηφιότητες για τα φετινά βραβεία EMMY: «American Horror Story» ή «Game of Thrones»;


Ανακοινώθηκαν εχθές οι υποψηφιότητες για τα φετινά τηλεοπτικά βραβεία ΕΜΜΥ, όπου τις περισσότερες υποψηφιότητες στις κατηγορίες συγκεντρώνουν τα «American Horror Story» και «Game Of Thrones» με 17 και 16 υποψηφιότητες αντίστοιχα.
Η λίστα ανακοινώθηκε το πρωί της Πέμπτης στο Λος Άντζελες από τον Άαρον Πολ και τον Νιλ Πάτρικ Χάρις. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η πρώτη χρονιά που συμμετέχουν και διαδικτυακές σειρές στις υποψηφιότητες.
Οι νικητές των φετινών βραβείων θα ανακοινωθούν στις 22 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, που θα πραγματοποιηθεί στο Nokia Theatre του Λος Άντζελες. Οικοδεσπότης για ακόμη μία χρονιά θα είναι ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα, στις 15 Σεπτεμβρίου, θα προηγηθεί η τελετή απονομής των βραβείων για τις τεχνικές κατηγορίες.
Πάντως μπορεί το «American Horror Story» να έχει ένα εξαιρετικό σενάριο και σπουδαίες ερμηνείες, αλλά το «Game Of Thrones άλλαξε τον τρόπο έκφρασης της τηλεόρασης, ανέβασε τον πήχη στις παράγωγες ψηλά, δημιούργησε έναν ολόκληρο φανταστικό κόσμο και έκανε τους θεατέ ανά τον πλανήτη να ζουν σε έναν κόσμο λογοτεχνίας πρώτα και φαντασμαγορικής, μαγικής εικόνας μετά…

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...