Σοκάρουν οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Eminem! Ποια ήταν η μεγάλη περιπέτεια που πέρασε; ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Σοκάρουν οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Eminem! Ποια ήταν η μεγάλη περιπέτεια που πέρασε;


Ο Eminem μιλά ανοιχτά και παραδέχεται την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά. Ο διάσημος ράπερ πρωταγωνιστεί σε ένα ντοκιμαντέρ το οποίο σκηνοθέτησε ο Matthew Cooke και μέσα σε αυτό πέρα από τον Eminem, μιλούν τόσο drug dealers, όσο και πολύ γνωστά πρόσωπα, όπως ο 50 Cent και η Susan Sarandon!
«Δεν ξέρω πότε ακριβώς άρχισε να είναι πρόβλημα. Θυμάμαι όμως να μου αρέσει όλο και περισσότερο» δηλώνει ο ράπερ μεταξύ άλλων και συνεχίζει λέγοντας πως δεν ένιωθε να έχει πρόβλημα με τα ναρκωτικά αφού δεν έπαιρνε ηρωίνη, αλλά ήταν εξαρτημένος από Vicodin, Valium και Xanax. Όλη αυτή η χρήση των φαρμάκων τον οδήγησε ακόμα και ένα βήμα πριν τον θάνατο μετά από υπερβολική δόση.
«Τα όργανά μου άρχισαν να σταματούν. Το συκώτι, τα νεφρά, όλα. Δεν πίστευαν ότι μπορεί να τα καταφέρω να ζήσω». Ο Eminem έφτασε να παίρνει 60 χάπια Valium και 30 Vicodin την ημέρα! Το 2007 έφτασε να κινδυνεύσει σοβαρά από υπερβολική δόση μεθαδόνης. «Οι γιατροί μου είπανε ότι έχω κάνει το ισοδύναμο τεσσάρων τσαντών ηρωίνης...»

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...