Οι γονείς του θύματος του Πιστόριους του ζητούν αποζημίωση! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Οι γονείς του θύματος του Πιστόριους του ζητούν αποζημίωση!



Οι γονείς της Ρίβα Στένκαμπ, του μοντέλου που βρήκε τραγικό θάνατο από τον παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους στο σπίτι του τον περασμένο Φλεβάρη, ζητούν τώρα αποζημίωση από τον αθλητή αφού δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα!
Η Τζουν και ο Μπάρι Στένκαμπ δηλώνουν σε όσους τους κατηγορούν ότι αισθάνονται άσχημα για την κίνηση τους αυτή αλλά δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα μετά το θάνατο της κόρης τους η οποία τους στήριζε οικονομικά.
Οι «τραγικοί» γονείς παραχώρησαν συνέντευξη προκειμένου να δικαιολογήσουν την πράξη τους και δήλωσαν μεταξύ άλλων: «Δεν τα βγάζουμε πέρα. Η Ρίβα μας βοηθούσε πάντα. Τη νύχτα που σκοτώθηκε μιλήσαμε όταν ήταν καθοδόν για το σπίτι του Οσκαρ. Της είχαμε ζητήσει να μας στείλει χρήματα προκειμένου να πληρώσουμε την καλωδιακή τηλεόραση και να μην χάσουμε την εμφάνισή της σε μια εκπομπή. Μας είπε να μην ανησυχούμε και ότι θα μας έστελνε χρήματα την επόμενη μέρα. Μας βοηθούσε με τα τρόφιμα και με την πληρωμή των λογαριασμών».
Σύμφωνα με το ζευγάρι η κόρη τους είχε υπόνοιες ότι ο νοτιοαφρικανός Πιστόριους ήταν ερωτευμένος με κάποια άλλη γυναίκα και θα προσπαθούσε να τον φέρει πάλι κοντά της.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...