Γνωστό μοντέλο χωρίς ρετούς με κυτταρίτιδα! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Γνωστό μοντέλο χωρίς ρετούς με κυτταρίτιδα!


Ε ναι σίγουρα θα γίνουν πολλές γυναίκες...ευτυχισμένες βλέποντας αυτή τη φωτογραφία. Γιατί για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως από τη κυτταρίτιδα δεν ξεφεύγουν ούτε τα μοντέλα!
Η χωρισμένη και απογοητευμένη απ” όσα συμβαίνουν γύρω της τα τελευταία χρόνια, Στέλλα Δημητρίου απολαμβάνει διακοπες σε διάφορα ελληνικά νησιά.
Είναι απο τις τυχερές. Είναι απο εκείνες που εισπράττει κάθε τόσο προτάσεις και καλέσματα για διαμονές και γούστα. Καλά κάνει.
Αυτό ωστόσο που με ενοχλεί είναι όταν τα περιοδικά δημοσιεύουν εικόνες τόσο της Στέλλας αλλά και άλλων με τρομακρικό ρετούς.
Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της και οι τίτλοι πηγαίοι. «Το απόλυτο κopμί» «Τι κορίτσι είναι αυτό» και πολλά ακόμη. Πόσο απέχει η εικόνα με την πραγματικότητα; Δείτε την αλήθεια.
Την ώρα που ο φακός…σηκώθηκε εκείνη ήταν σε κακή θέση και ο ήλιος αποκάλυψε τις ατέλειές της! Όπως εύκολα παρατηρείτε το γνωστό μοντέλο και πρώην Μις Κύπρος είναι τίγκα στη κυτταρίτιδα, αποτέλεσμα κακής διατροφής τον τελευταίο χρόνο. Μωρέ καλά κάνει το κορίτσι! Και πικραμένο και σε δίαιτα δεν γίνεται! Ας γλυκαθεί όπως μπορεί μέχρι να τη γλυκάνει κάποιος ξανά…
Εγώ την γουστάρω όπως είναι. Με τις ατέλειες της και τον καταπληκτικό χαρακτήρα της. Αλλά η αλήθεια είναι αυτή!



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...