Πλήθος επωνύμων στη συναυλία του Βοσκόπουλου! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Πλήθος επωνύμων στη συναυλία του Βοσκόπουλου!


Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο μεγάλος Έλληνας ερμηνευτής, επέστρεψε στα μουσικά δρώμενα με ένα δυναμικό come back και μια ξεχωριστή sold out συναυλία στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, τον Πειραιά. Μια μοναδική συναυλία που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, εισέπραξε και χάρισε μοναδικές συγκινήσεις και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το Βεάκειο Θέατρο Πειραιά ήταν κατάμεστο από νωρίς το απόγευμα. Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο άρχοντας του Ελληνικού τραγουδιού χάρισε στον κόσμο μια ανεπανάληπτη βραδιά τραγουδώντας στο υπέροχο θέατρο του Πειραιά τις επιτυχίες του. Ήταν μια βραδιά μοναδική και συγκινητική γεμάτη από αγαπημένες μελωδίες, σπουδαία τραγούδια και φυσικά την ανεπανάληπτη φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου να δονεί την ατμόσφαιρα στο Βεάκειο. Μια νύχτα γεμάτη αναμνήσεις και νοσταλγία, ακούγοντας τραγούδια που σημάδεψαν τις πιο έντονες στιγμές της ζωής μας. Γιατί ένα από τα στοιχεία που δημιούργησαν τον μύθο του Τόλη Βοσκόπουλου ήταν και η διαχρονική δύναμη των τραγουδιών του και η ασύγκριτη διάρκειά τους μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Τραγούδια όπως τα: Αγωνία, Μ’ ανάστησες καρδιά μου, Ένα ρολόι σταματημένο, Ψύλλοι στ’ αυτιά, Σε ικετεύω, Το φεγγάρι πανωθέ μου, Αποκλείεται, Μ' εκδικήθηκε, Δεν με νοιάζει, Άγνωστη αγαπημένη, Του χωρισμού η ώρα, Το πεπρωμένο, Αν ήξερες, Ας είχα κι άλλη μια ζωή, Άιντε στην υγεία της, Είναι το κάτι που μένει, Μπορεί, Θα τη βρω την άκρη, Μα εγώ αγαπώ μία, Πανάθεμάσε, Οι άντρες δε μιλούν πολύ, Ανεπανάληπτος, Ατέλειωτο ερωτικό ταξίδι κ.ά
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές όταν o Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος του απένειμε βραβείο και τον τίμησε για τη σπουδαία προσφορά του στην ελληνική μουσική, το θέατρο και τον κινηματογράφο, λέγοντας ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια. Όταν στη σκηνή ανέβηκε μαζί του ο σπουδαίος Μίμης Πλέσσας όπου τον συνόδευσε στο πιάνο, τραγουδώντας μαζί του. Ο κόσμος στο Βεάκειο χειροκροτούσε χωρίς σταματημό. Όλοι ήταν όρθιοι και τραγουδούσαν. Αλλά και όταν ανέβηκε στη σκηνή η κόρη του Μαρία κρατώντας μια ανθοδέσμη και τον πήρε αγκαλιά, ανταλλάσσοντας λόγια τρυφερά.
Παρέα με τον μπουζουξή Μανώλη Καραντίνη, τον μαέστρο και κιθαρίστα Κώστα Νικολόπουλο, τον κλαρινίστα Θανάση Βασιλόπουλο αλλά και με του γιο του Μανώλη, Ανδρέα Καραντίνη, η μία επιτυχία διαδεχόταν την άλλη. Μαζί του εμφανίστηκε ο Γιώργος Λεμπέσης και η Χριστίνα Παπαδάκη.
Από το πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου με την κόρη τους ενώ το παρών σε αυτή την πολύ επιτυχημένη βραδιά έδωσαν και πολλοί φίλοι. Ανάμεσά τους, ο Μίμης Πλέσσας με τη σύζυγο του Λουκίλα Καρρέρ, ο καλός του φίλος Νίκος Βέρτης, ο Αντύπας με τη σύζυγό του Στέλλα και την κόρη του Όλγα, ο Στέλιος Διονυσίου, η Δέσποινα Μοιραράκη με τον Γιάννη Κοντούλη και πολλοί άλλοι.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...