Μετά τα «έξυπνα» κινητά έρχονται οι... «έξυπνες» πάνες ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Μετά τα «έξυπνα» κινητά έρχονται οι... «έξυπνες» πάνες


Ήταν θέμα χρόνου κάποιος να σκεφτεί και αυτό: την «ηλεκτρονική-έξυπνη» πάνα για μωρά. Κάθε μέρα μαμάδες σε όλον τον κόσμο χρησιμοποιούν εκατοντάδες εκατομμύρια πάνες!
Σε ένα κόσμο όπου όλοι «συνδεόμαστε» με κάποιο τρόπο μέσα από τα κινητά μας τηλέφωνα, τα «έξυπνα» ρολόγια και τελευταία και με τα «έξυπνα» γυαλιά η πρόκληση είναι πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα αυτά… με τις πάνες για μωρά!
Η εταιρεία Pixie Scientific μελετά πώς μέσω ενός QR code και ειδικών ταινιών για τα ούρα, μπορεί να γίνει ανάλυση αυτών και τα δεδομένα που συλλέγονται να αποθηκεύονται σε μια βάση δεδομένων.
Μια άλλη εταιρεία, η Huggies, μελετά τη δημιουργία μιας «έξυπνης» πάνας η οποία με τη βοήθεια κατάλληλης εφαρμογής στα κινητά τηλέφωνα θα ειδοποιεί τους γονείς πότε πρέπει να αλλάξουν τα βλαστάρια τους!
Βέβαια, ένα από τα ερωτήματα που μένει να απαντηθούν είναι πόσες πιθανότητες έχουν αυτές οι πάνες να εγκριθούν από τους αρμόδιους φορείς σε κάθε χώρα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...