Στο νοσοκομείο η κόρη της Τάμτα. Έπεσε από το μπαλκόνι! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Στο νοσοκομείο η κόρη της Τάμτα. Έπεσε από το μπαλκόνι!



Στιγμές αγωνίας έζησε η Τάμτα μετά το ατύχημα που είχε πριν λίγες μέρες η 16χρονη κόρη της. Την μέρα και την ώρα που η Τάμτα βρισκόταν στα βραβεία Mad, στο TAE KWON DO, η Άννυ ήταν στο σπίτι της οικογένειας.
Όπως έγραψε το περιοδικό “Hello” 16χρονη Άννυ βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, όταν ξαφνικά από απροσεξία ζαλίστηκε και έπεσε. Τη στιγμή εκείνη η μητέρα της βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε.
Αμέσως μετά το τέλος της εμφάνισής της ενημερώθηκε για το δυσάρεστο γεγονός και σοκαρισμένη έτρεξε στο πλευρό της κόρης της, όπου την είχα μεταφέρει σε εφημερεύον, δημόσιο νοσοκομείο.
Οι γιατροί υπέβαλαν τη μικρή στις απαραίτητες εξετάσεις και κρίθηκε απαραίτητη η παραμονή της στο νοσοκομείο για δύο μέρες, ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της πτώσης της από το μπαλκόνι.Μετά από δύο μέρες νοσηλείας, η 16χρονη Άννυ επέστρεψε στο σπίτι της με την Τάμτα να μην την αποχωρίζεται ούτε λεπτό και να την φροντίζει.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...