ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ- ΑΝΘΗ ΑΝΔΡΟΤΣΑΚΗ: Περιμένοντας τον πελαργό! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ- ΑΝΘΗ ΑΝΔΡΟΤΣΑΚΗ: Περιμένοντας τον πελαργό!


Μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής του διανύει ο Γιώργος Λιανός και η ευτυχία του δεν κρύβεται. Ο φωτογραφικός φακός του YOU εντόπισε τον παρουσιαστή μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στη Νάξο, με τον οποίο -εκτός από συνεργάτες- έχουν γίνει πλέον και δυο πολύ καλοί φίλοι. Η εκπομπή που έχουν οι δυο τους μαζί με τη Ράνια Κωστάκη στο ραδιόφωνο του Sfera βγαίνει αυτή την εβδομάδα από στούντιο τοπικού σταθμού του νησιού και έτσι όλοι έχουν την ευκαιρία να συνδυάσουν δουλειά, χαλάρωση και διασκέδαση.
Στην παραλία του Αγ. Προκόπη, που βρίσκεται και το beach bar του Γρηγόρη «Kahlua», η παρέα φιλοξενείται σχεδόν κάθε μεσημέρι και για όλο το απόγευμα απολαμβάνοντας μπάνιο και χαλαρές στιγμές. Ο Γιώργος Λιανός, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ευδιάθετος, αφού σε λιγότερο από δύο μήνες -εκτός από την κόρη του Αριάνα, που θα κλείσει τα τρία της χρόνια- θα κρατάει στην αγκαλιά του και το δεύτερο παιδί του, αφού η γλυκιά Ανθή είναι έγκυος στον έβδομο μήνα! Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής δεν άφησε λεπτό από τα μάτια του την Αριάνα και έπαιζε συνέχεια μαζί της, αλλά δεν παρέλειπε κιόλας να ρίχνει κλεφτές ματιές αγάπης στη σύζυγό του.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΠΑΝΟΥ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...