Το νέο αμόρε του Ρόμπερτ Πάτινσον ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Το νέο αμόρε του Ρόμπερτ Πάτινσον



Την ιδανική σύντροφο για να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τον χωρισμό από την Κρίστεν Στιούαρτ (και να μάθει πως να διαχειρίζεται την δημοσιότητα) φαίνεται πως βρήκε o Ρόμπερτ Πάτινσον στον πρόσωπο της Ρίλεϊ Κιου.
Ζευγάρι αποτελούν πλέον οι Ρίλει Κιου και Ρόμπερτ Πάτινσον τους οποίους οι παπαράτσι εντόπισαν μαζί πρώτα στο κόκκινο Chevy Silverado φορτηγάκι του πρωταγωνιστή του Twilight και στην συνέχεια να μπαίνουν στην επαυλή του στο Los Feliz.
Άξιο επισήμανσης είναι ότι η Ρίλεϊ, κόρη της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ (άρα και θετή κόρη τόσο του Μάικλ Τζάκσον, όσο και του Νίκολας Κέιτζ, με τους οποίους ήταν παντρεμένη η μητέρα της) έχει συμπρωταγωνιστήσει με την Κρίστεν Στιούαρτ στην ταινία The Runaways που κυκλοφόρησε το 2010. Τότε δηλαδή που οι τρεις τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά.
Η Ρίλεϊ ξεκίνησε την καριέρα της από τα 14 της ως μοντέλο, παρά όμως την επιτυχία της (έγινε πρόσωπο γνωστών οίκων μόδας και μοντέλο της Victoria's Secret) βαρέθηκε σχετικά γρήγορα και, πριν τρια χρόνια, στράφηκε στην υποκριτική.
Εκεί που έχει κάνει την μια καλή ταινία μετά την άλλη (βλέπε The Runaways, το λεσβιακό θρίλερ Jack and Diane και το Magic Mike). Ενώ προσεχώς πρωταγωνιστεί και στο ριμέικ του Mad Max.
Όντως έμπειρη από πιτσιρίκι στο παιχνίδι της δημοσιότητας, ποτέ δεν έχει μιλήσει για τις κατά καιρούς σχέσεις της.
Ενώ συγκεκριμένα για τους επώνυμους «προγόνους» της έχει δηλώσει « Τον παππού μου δεν τον γνώρισα ποτέ. Αλλά κανείς δεν το καταλαβαίνει αυτό. Ο Μάικλ Τζάκσον, από την άλλη, ήταν απλά ο θετός μου μπαμπάς με τον οποίο πηγαίναμε για κολύμπι, με άφηνε το πρωί στο σχολείο ή μου έπαιρνε γλυκά».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...