Δείτε τι δώρο έκανε μητέρα στην 7χρονη κόρη της! ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Δείτε τι δώρο έκανε μητέρα στην 7χρονη κόρη της!


H κυρία που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία είναι η 50χρονη Sarah Burge γνωστή και ως η ζωντανή Barbie! Η Burge, έγινε γνωστή από τον μεγάλο αριθμό πλαστικών επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί αλλά και γιατί πριν από λίγο καιρό έκανε ενέσεις botox στην κόρη της!
Τώρα η 50χρονη μητέρα, έγινε πάλι είδηση στις εφημερίδες και τα περιοδικά, καθώς έκανε δώρο στην 7χρονη κόρη της για τα γενέθλιά της μια δωροεπιταγή 7.000 ευρώ για αυξητική στήθους!
Το 7χρονο κοριτσάκι είναι τόσο επηρεασμένο από την εθισμένη στις πλαστικές μητέρα του, που όταν είδε το πραγματικά ανατριχιαστικό δώρο της μητέρα του ενθουσιάστηκε και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά της για το ότι κάποτε θα αποκτήσει τεράστια στήθη σαν τη μητέρα της!
Βέβαια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Closer, διευκρίνησε ότι την πλαστική επέμβαση, η μικρή Poppy θα την κάνει όταν φθάσει 16 ετών γιατί τότε είναι νόμιμο!
Το εξωφρενικό δώρο που έκανε η μητέρα στο κοριτσάκι της έγινε στο πλαίσιο ενός ''παιδικού'' ροζ παρτυ αξίας 13.000 ευρώ το οποίο έγινε σε ένα πολυτελέστατο ροζ λεωφορείο όπου η 7χρονη Poppy με τις φίλες της έκαναν μακιγιάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ και διάφορα άλλα όμορφα πράγματα της ηλικίας τους!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...