Αιτωλοακαρνανία: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη για τους 3 Αλβανούς δραπέτες - Έπεσαν νεκροί οι δύο - Τι βρήκαν πάνω τους οι αστυνομικοί... ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Αιτωλοακαρνανία: Με το δάχτυλο στη σκανδάλη για τους 3 Αλβανούς δραπέτες - Έπεσαν νεκροί οι δύο - Τι βρήκαν πάνω τους οι αστυνομικοί...



Μετά τη συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα δύο εκ των δραπετών να πέσουν νεκροί στη μάχη με τα ΕΚΑΜ, πάνοπλοι αστυνομικοί παραμένουν σε εγρήγορση καθώς οι τελευταίες πληροφορίες συγκλίνουν πως δεν έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή και οι άλλοι τρεις αδίστακτοι κακοποιοί μεταξύ αυτών και ο φερόμενος ως αρχηγός τους, Μάριαν Κόλα.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν κάτοικοι που διαμένουν κοντά στο σημείο της συμπλοκής, η μάχη με τους δύο δραπέτες λίγο μετά τις 21.00 κράτησε περίπου ένα τέταρτο. Σύμφωνα με το agrinionews.gr στην κατοχή των δύο νεκρών βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό, ίσως και 500.000 ευρώ.
Θυμίζουμε πως οι συγκεκριμένοι κακοποιοί πραγματοποίησαν ένοπλη ληστεία τον Μάιο σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα με λεία σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...