Βουτιά θανάτου έξω από τη Νάπολη: λεωφορείο έπεσε από γέφυρα 30 μέτρων – 36 νεκροί ~ Πικάντικο - όλα για ενημέρωση και για την επικαιρότητα του internet

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Βουτιά θανάτου έξω από τη Νάπολη: λεωφορείο έπεσε από γέφυρα 30 μέτρων – 36 νεκροί


36 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο όταν το λεωφορείο που τους μετέφερε από την Καμπάνια στη Νάπολη βγήκε από την πορεία του και έπεσε από γέφυρα 30 μέτρων.
Δεκάδες άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της περιοχής, εκ των οποίων 11 από τους τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ανάμεσά τους και παιδιά.

Πως έγινε η τραγωδία
Το υπεραστικό λεωφορείο που με 40 επιβάτες είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Κυριακής από την Καμπανία με προορισμό τη Νάπολη, έφτασε στην περιοχή δυτικά της Νάπολης, μεταξύ της Μοντεφόρτε Ιρπίνο και του Μπαγιάνο.
Εκεί, «έπεσε» σε μποτιλιάρισμα. Οι αρχικές εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο οδηγός του λεωφορείου δεν κατάφερε να επιβραδύνει, συγκρούστηκε με πολλά αυτοκίνητα και στη συνέχεια έκανε βουτιά θανάτου από γέφυρα ύψους 30 μέτρων. Το πρακτορείο ANSA αναφέρει πως υπάρχουν υποψίες για πρόβλημα στα φρένα του λεωφορείου. Συνεργεία διάσωσης έσπευσαν άμεσα στην περιοχή.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...